Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gültekin Gencer’den Antalya’ya Milli Müjde

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalya'ya Milli Maç Müjdesi Verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gültekin Gencer’den Antalya’ya Milli Müjde
Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, A Milli Futbol Takımı’nın mayıs ayında oynayacağı iki hazırlık maçından en az birinin Antalya’da oynanacağını müjdeledi.
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) dün itibariyle kendisini aradıklarını ve A Milli Futbol Takımı’nın mayıs ayında oynayacağı iki hazırlık maçından en az birinin Antalya’da oynanmasını kararlaştırdıklarını söylediklerini açıkladı.
"TÜRKİYE’NİN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMLARINDAN BİRİYİZ"
Akhisar Belediyespor maçında iyi futbol oynadıklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını belirten Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor olarak Türkiye’nin en iyi futbol oynayan birkaç takımından biri olduklarını dile getirdi. Başkan Gencer, “Antalyaspor futbol olarak iyi oynamaya başladı. Takım olarak da futbol olarak da iyi oynuyoruz. Şu an Türkiye’de en iyi futbol oynayan takımların başında geliyoruz. Akhisar Belediyespor maçında iki kere yenik duruma düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. Bu sonuç bizim için iyi bir sonuç. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin de. Daha önce de söylediğim gibi 31 puan kümede kalma barajı olarak belirlemiştim. Akhisar maçında aldığımız puanla 32 puana ulaştık ve belirlediğimiz barajın üstüne çıktık. Artık bizi aşağıdaki takımlar ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz” dedi.
"KAYSERİ DEPLASMANINDA TARAFTAR BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN"
Kayseri maçında her türlü desteği beklediklerini söyleyen Gültekin Gencer, “Bu hafta kayseri maçını oynayacağız. Kulüp olarak uçak kaldırıyoruz. Ben buradan bütün taraftarlara, Antalyalı iş adamlarına sesleniyorum. Hafta sonu oynanacak maçta bize her türlü desteği versinler. İster uçakla ister otobüsle nasıl olursa olsun gelip bizi desteklesinler. Bizi maçta yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.
"MAYIS AYINDA OYNANACAK MİLLİ MAÇLARDAN BİR TANESİ ANTALYA’DA"
A Milli Futbol Takımı’nın mayıs ayında oynayacağı iki hazırlık maçından en az birinin Antalya’da oynanacağını da müjdeleyen Gencer, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Dün TFF’den beni aradılar ve A Milli Futbol Takımı’mızın mayıs ayında oynayacağı iki hazırlık maçından en az birinin Antalya’da oynanacağını söylediler. TFF’den gelen bu haberi Antalya’nın futbol şehri olduğunun bir kanıtı olarak görüyoruz. Antalya’nın futbola olan desteğinin artması için çalışmalarımız sürecek. Son olarak dün Akhisar maçında tribüne gelerek destek olan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.