Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Gülen' tweeti ortalığı karıştırdı!

A Milli eski basketbolcu Enes Kanter, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen ile ilgili tweet'ler atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Gülen' tweeti ortalığı karıştırdı!
Kanter'in bu tweet'lerine ise sosyal medyadan büyük tepki yağıyor. Tepkiler üzerine Kanter, "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" açıklamasını yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'in yanına gittiğini açıklayan basketbolcu Enes Kanter, sosyal medyada büyük tepki çeken tweet'ler paylaşmayı sürdürüyor.

Kanter, attığı tweette "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" ifadelerini kulandı.

Türkiye'de yapılan darbe girişimlerinin ardından, Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter, twitter adresinden ölüm tehditleri aldığını söyledi. Kendisine yöneltilen söylemleri twitter adresinden paylaşan Enes Kanter'in paylaşımları , Amerikan basınınında da kendine yer buldu.

"MEVCUT YÖNETİMLE PROBLEMİ VAR"

Amerika'da yayın yapan haber kanalı ESPN, Enes Kanter'in ölüm tehditlerini aldığını söyledi. ESPN haberinde, Enes Kanter'in twitter adresinden yaptığı söylemlere atıfta bulunarak, oyuncunun Türkiye'deki mevcut yönetim ve milli takım antrenörü Ergin Ataman'la olan söz düellosundan bahsetti.

NBA'de, Oklahoma City Thunder forması giyen basketbolcu Enes Kanter, ülkemizde yaşanan darbe girişiminin ardından Twitter hesabı üzerinden Gülen'in bir yazısını paylaştı.

"SIRA SANA DA GELECEK!"

Yapılan darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'in bir yazısını paylaşan Kanter'e, Twitter kullanıcılarından, "Bekle bakalım, sıra sana da gelecek!" , "Vatan haini!" gibi yorumlar geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.