Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

G.Saray'de 2 müjde! Cavanda ve Podolski

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 3. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 20:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 20:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
G.Saray'de 2 müjde! Cavanda ve Podolski
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk olarak sabah salonda kuvvet çalışması yapan Sarı-kırmızılılar, akşam antrenmanına ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetimde daha sonraki bölümde gruplar halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapılırken ana bölümde 10'ar kişilik iki takım, gol bölgelerine giriş üzerine bir çalışma gerçekleştirdi.

G.Saray'de 2 müjde! Cavanda ve Podolski
Son bölümde ise iki ceza sahası arasında yapılan çift kale maçın ardından antrenman tamamlandı. Tedavisine devam edilen ve bugün testleri yapılan Lukas Podolski'nin kuvvet ve ağırlıksız ortam koşu çalışmalarına başlamasına karar verildi.

Sol dizinden başarılı bir ameliyat olan Kolbeinn Sigthorsson, günü sağlık ekibi kontrolünde aktif dinlenme ile geçirdi. Yapılan test çalışmalarında durumu iyi görülen Luis Cavanda'nın yarından itibaren takım çalışmasına katılması ön görülmektedir.

Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 19.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.