Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’den hakeme veryansın

Göztepe’nin Elazığspor’la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan Göztepe Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, maçın hakemi Abdulkadir Bitigen’i sert bir şekilde eleştirdi. Elazığspor’un yardımcı antrenörü Namet Ateş...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2016 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2016 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göztepe’nin Elazığspor’la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan Göztepe Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, maçın hakemi Abdulkadir Bitigen’i sert bir şekilde eleştirdi. Elazığspor’un yardımcı antrenörü Namet Ateş ise İzmir’e puan almak için geldiklerini ve amaçlarına ulaştıklarını söyledi.
TFF 1. Lig’in 6. hafta maçında Elazığspor’u konuk eden Göztepe, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Hakem Abdulkadir Bitigen’in 90. dakikada tribüne gönderdiği Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, cezalı olduğu için maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılamadı. Göztepe’nin hedefleri olan büyük bir camia olduğunu söyleyen yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, “Rakiplerin futbol oynamaması bizim için bir kayıptı. Oyunu soğutan bir rakip takım vardı, ona müsaade eden Abdulkadir Bitigen ve 4. hakem vardı. 4. hakem maç boyunca bizim kulübeyi ve Okan hocayı kontrol etmeye çalıştı, rakip kulübeye uğramadı” dedi.
Hakem Abdulkadir Bitigen’in Okan Buruk’u tribüne gönderdiği dakikaları da anlatan Saraloğlu, “Okan hoca ‘sizin yüzünüzden oyun bu kadar duruyor rakip de oyunu soğutuyor’ demesi üzerine tribüne gönderildi. Buna anlam vermek çok zor. Türk futbolunun gelişmesi için daha düzenli, daha düzeyli, daha eğitimli hakemlere ihtiyacımız var. Futbolun gelişmesini istiyorsak hakemlerin de gelişmesi lazım” diye konuştu.
Maçın teknik analizini yapmak istemediğini ifade eden Saraloğlu, “Bu takım ligin en önemli takımı. Şampiyonluk için 2 puan kaybettik ama hanemize yazılmış 1 puan yazılmış olarak kabul edeceğiz. önümüzdeki maçlar bizim için daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.
Elazığspor cephesi
Cezalı olan Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu da maç sonu düzenlenen basın toplantısında yer alamadı. Toplantıya katılan yardımcı antrenör Namet Ateş, oynadığı futboldan dolayı Göztepe’yi tebrik ettiğini söyledi. İzmir’e puan almak için geldiklerini ifade eden Ateş, “Amacımıza ulaştık. Yeni bir statta ilk maçı oynamak bize nasip oldu. Puan aldığımız için mutluyuz. Göztepe bu taraftarıyla içeride puan kaybetmez diye düşüyorum” şeklinde konuştu.
İzmir’de bahis operasyonu kapsamında gözaltına alınan kalecileri Çağlar Şahin Akbaba hakkında bir bilgileri olmadığını ifade eden Ateş, “Savcılığın gizlilik kararı var. Ailesinden aldığımız bilgi kadarıyla konuya hakimiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.