Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’den hakem Çağatay Şahan’a büyük tepki

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Göztepe-Bandırmaspor maçında 4 kırmızı kart göstererek tepkilerin odak noktası olan hakem Çağatay Şahan’a bir tepki de Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya’dan geldi. Papatya, yaptığı açıklamada, “Böylesine...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Göztepe-Bandırmaspor maçında 4 kırmızı kart göstererek tepkilerin odak noktası olan hakem Çağatay Şahan’a bir tepki de Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya’dan geldi. Papatya, yaptığı açıklamada, “Böylesine formsuz bir hakemin maçımıza atanmasının mantıklı ve iyi niyetli bir yanını göremiyoruz” dedi.
TFF 1. Lig’in 11. haftasında Bandırmaspor ile oynadıkları maçta verdiği kararlarla tepki toplayan hakem Çağatay Şahan’ı eleştiren Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, yaptığı yazılı açıklamada, “Ligde en son 15 Ekim 2016 tarihinde maç yöneten, yönettiği maçlarda formsuzluğu ile dikkat çeken ve bu nedenle dinlendirilerek görev verilmeyen hakem Çağatay Şahan’ın hangi amaçla Süper Lig’in en büyük adaylarından biri olan takımımızın maçına uzun bir aradan sonra ilk görev olarak atandığını merak ediyoruz” dedi.
Göztepe’den Halil Akbunar, Gökhan Karadeniz ile Mehmet Erdem Uğurlu’ya, Bandırmaspor’dan ise Kıvanç Karakaş’a kırmızı kart gösteren hakem Çağatay Şahan’ın yönettiği diğer maçlarda da kötü performans sergilediğini belirten Papatya, “Kötü performansı sebebiyle diğer kulüp yöneticilerinden de tepki görmüş bir hakemdir. İzmir’in Süper Lig özlemini dindirme hedefinde olan, bu yolda büyük yatırımlar yapan, ülkemizde idari, sportif ve mali açılardan örnek bir kulüp olma hedefindeki kulübümüzün maçına böylesine formsuz bir hakemin atanmasının mantıklı ve iyi niyetli bir yanını göremiyor ve bundan sonra görevlendirme yapacak Türkiye Futbol Federasyonu ilgili kurumlarının maçlarımıza yapacağı atamaların yakinen takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.