Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’de mağlubiyet üzüntüsü

TFF 1. Lig’in 3. haftasında Balıkesirspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Göztepe’te moraller bozuk. Teknik Direktör Okan Buruk, yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 3. haftasında Balıkesirspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Göztepe’te moraller bozuk. Teknik Direktör Okan Buruk, yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, "İyi bir takım olduğumuzu, iyi bir takım olma yolunda ilerlediğimizi hep söyledik. İki haftada verdiğimiz sinyaller ligde iyi işler yapabileceğimizin göstergesiydi. Deplasmanda oynamamıza rağmen topa sahip olan, rakip kaleye çok kolay bir şekilde inebilen bir oyun çıkardık. Üçüncü bölgede doğru sonlandırsaydık, doğru paslarla birleştirsek ilk yarıda çok fazla gol yakalama şansımız vardı. 1-0’dan rakibi yakaladık. Durumu 1-1’e getirdik. Sonra çok şanssız bir gol yedik. Ben bu maçın hakemini oyun içindeki maçı yavaşlatması ve verdiği kararlardan dolayı hiç bir şekilde beğenmedim. İkinci yarı belli bir dakika bir şeyler yapmaya çalıştık ama rakibin daha dirençli olması ve bizden daha iyi oynaması, daha çok topa sahip olması maçı kaybettirdi. Kaybettiğimiz için üzüntülüyüm. Böyle bir maçı kaybetmemeliydik. Rakibimizi galibiyetinden dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.