Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe Galibiyeti Son Dakikada Kaçırdı

İzmir derbisinde Altınordu ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, taraftarların protestosunun yersiz olduğunu ifade ederek, “Formayı asla hak etmeyene vermem” dedi.PTT 1....

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir derbisinde Altınordu ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, taraftarların protestosunun yersiz olduğunu ifade ederek, “Formayı asla hak etmeyene vermem” dedi.
PTT 1. Lig’in 26. haftasında oynanan İzmir derbisinde Altınordu’yu konuk eden Göztepe, Altınordu’nun son dakikada attığı golle rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve galibiyeti kaçırdı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, maça çok iyi başladıklarını söyledi. İlk 25 dakikada çok etkili olduklarını söyleyen Özen, “İlk yarıda pozisyon vermeden gol yedik. İkinci yarıda da her şey bizim inisiyatifimizdeydi. Yine duran toptan gol yedik. Güzel golleri biz attık, tuhaf golleri Altınordu attı. Futbolcularım ellerinden geleni yaptı. Hepsini tebrik ediyorum. Milli takıma davet edilen Çağlar’ı da kutluyorum” dedi.
Taraftarların maç boyunca protestoda bulunduklarını hatırlatan Özen, “Taraftarların protestosu umarım bana karşıdır. Gökhan bizim için genç oyuncudur. Gelecek vaat eden bir futbolcu. Oyuncular benim korumam altındadır. Asla formayı hak etmeyene vermem. En az taraftar kadar futbolcular da üzülüyor. Kadrodaki değişimden oyun olarak memnunum. Play-off şansımız da matematiksel olarak devam ediyorsa biz de kovalarız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.