Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe Bornova’da çalıştı

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Yeni Bornova Stadı’nda yaptığı antrenman ile sürdürdü. 2016-2017 sezonunda maçlarını oynayacakları Yeni Bornova Stadı’nı çok beğendiklerini ifade eden Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, “Gerçekten...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Yeni Bornova Stadı’nda yaptığı antrenman ile sürdürdü. 2016-2017 sezonunda maçlarını oynayacakları Yeni Bornova Stadı’nı çok beğendiklerini ifade eden Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, “Gerçekten her şeyiyle dört dörtlük bir stat şu anda bizi bekliyor. Bu stadın hakkını vereceğimize inanıyoruz” dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını maçlarını oynayacağı Yeni Bornova Stadı’nda sürdürüyor. Yeni Bornova Stadı’nda toplanan sarı-kırmızılı takım, yaklaşık 2 saat süren antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Göztepeli taraftarların da izlediği antrenmanda, ısınmanın ardından kondisyon ve pas çalışması yapan oyuncular, hazırlıklarına 11 Temmuz’a kadar burada devam edecek. 11 Temmuz günü kamp için Erzurum’a gidecek olan Göz-Göz, 22 Temmuz’a kadar hazırlıklarına burada devam edecek.
“Stadın hakkını vereceğiz”
2016-2017 sezonunda maçlarını oynayacakları Yeni Bornova Stadı’nı çok beğendiklerini ifade eden Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise bu stadın kendileri için çok önemli bir tesis olduğunu söyledi. “Böyle bir stada ve zemine sahip olmak bizim bu seneki en büyük şanslarımızdan biri olacak” diyen Buruk, “Muhteşem Göztepe taraftarı ile bu statta bir atmosfer yakalamak bizim için önemli. Heyecanlı ve etkileyici olacağına inanıyorum. Gerçekten her şeyiyle dört dörtlük bir stat şu anda bizi bekliyor. Bu stadın hakkını vereceğimize inanıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.