Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Bandırmaspor biletleri satışta

TFF 1. Lig’de bu hafta sonu İzmir’de oynanacak olan Göztepe-Bandırmaspor maçının biletleri 70, 37, 20 ve 15 TL’den satışa sunuldu.Göztepe’nin TFF 1. Lig’in 11. haftasında Bandırmaspor’u konuk edeceği karşılaşmanın biletleri satışa...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’de bu hafta sonu İzmir’de oynanacak olan Göztepe-Bandırmaspor maçının biletleri 70, 37, 20 ve 15 TL’den satışa sunuldu.
Göztepe’nin TFF 1. Lig’in 11. haftasında Bandırmaspor’u konuk edeceği karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. 19 Kasım Cumartesi akşamı saat 19.00’da Doğanlar Stadı’nda oynanacak Göztepe-Bandırmaspor maçının bilet fiyatları, Vip Tribün için 70 TL, Numaralı Tribün için 37 TL, Maraton Tribün için 20 TL, Kale Arkası için 15 TL olarak belirlendi.
Web üzerinden satın alınabilecek olan Göztepe-Bandırmaspor maçının biletleri, Doğanlar Stat gişeleri ve N-Kolay noktalarından da edinilebilecek.
Passolig kart başvurusu yapmış ve maça ait bilet satın almış ancak kartı henüz eline ulaşmamış taraftarların ise maç günü stat önündeki Passolig gişelerinden tek girişlik Pass Kart alarak maça girebileceği belirtilirken, engelli taraftarların da maç günü gişelerden biletlerini temin edebilecekleri açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.