Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe 91 Yaşında

Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Göztepe, kuruluşunun 91. yıldönümü için çeşitli etkinlikler düzenlerken, kutlamalara yine taraftarların meşale şovu damgasını vurdu.PTT 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Göztepe, 91. kuruluş yıldönümünü...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 23:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göztepe 91 Yaşında
Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Göztepe, kuruluşunun 91. yıldönümü için çeşitli etkinlikler düzenlerken, kutlamalara yine taraftarların meşale şovu damgasını vurdu.
PTT 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Göztepe, 91. kuruluş yıldönümünü yine kendine özgü kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarların yıllardır 14 Haziran’da, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca dizilerek aynı anda on binlerce meşale yakmasıyla kutlanan Göztepe’nin yeni yaşı, bu yıl bir İzmir karnavalına dönüştü.
Göztepe’nin kuruluş yıldönümü olan 1925’e ithafen saat 19.25’ten itibaren sarı-kırmızılı taraftarlara ev sahipliği yapmaya başlayan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, saatler 20.30’u gösterdiğinde trafiğe kapatıldı.
“1925’TE GÜNEŞ DOĞDU İZMİR’E”
Güzelyalı sahiline hakim noktada bulunan Susuzdede Parkı’nda oluşturulan özel sahnede taraftarların “1925’te güneş doğdu İzmir’e” bestelerine ithafen Göztepe logosu adeta bir güneş gibi doğdu. Susuzdede Parkı’ndaki logo gece boyu Güzelyalı sahiline ışık saçtı.
ALEV ALEV YANDI
Gece boyunca gezici sahne ile samba şovların yapıldığı Güzelyalı, Göztepe marşları ile inledi. Saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise klasikleşen meşale şovu başladı. Denizden fırlatılan işaret fişeği ile sahil kenarına dizilen on binlerce taraftar, aynı anda meşalelerini yaktı. Havai fişek gösterisi, ses ve ışık şovların da etkisiyle İzmir adeta alev alev yandı, meşalelerin dumanından göz gözü görmedi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve yöneticiler ise bir özel teknede meşale şova katıldı.
SOSYAL MEDYADA DA KUTLAMA
Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal paylaşım sitelerinde oluşturdukları “#Göztepe91Yaşında” ve “#İzmirAteşiHerYerde” etiketleriyle Göztepe’nin 91. yılını kutladı. Kutlamalarda çektikleri fotoğrafları yazdıkları etiketlerle paylaşan taraftarlar, coşkularını sosyal medyaya da taşıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.