Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözleri kapalı mücadele ettiler

Yalova’da Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında ilk kez goalboll turnuvası düzenlendi.Türkiye Beyaz Ay Derneği Yalova Şubesi’nin tertiplediği turnuvada 8 takım mücadele etti. 90. Yıl Spor Salonu’nda kıran kırana geçen maçları Yalova...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gözleri kapalı mücadele ettiler

Yalova’da Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında ilk kez goalboll turnuvası düzenlendi.

Türkiye Beyaz Ay Derneği Yalova Şubesi’nin tertiplediği turnuvada 8 takım mücadele etti. 90. Yıl Spor Salonu’nda kıran kırana geçen maçları Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ertan Arabacı ve Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi Başkanı Fatih Olğun takip etti. Goalboll, oyuncuların gözleri kapatılarak, topun içerisinde bulunan zilin yardımıyla oynanıyor.

Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor kulübü ikinci, Türkiye Beyazay Derneği de üçüncü oldu.

Beyaz Ay Derneği Yalova Şubesi Başkanı Fatih Olğun, ”Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle ilimizde ilk kez bir goalball turnuvası tertipledik. 8 takımla yapılan turnuva görülmeye değer anlarla başladı ve bitti” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.