Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Görüntülü) İrfan Can Kahveci: İzlanda'nın yenilmesi de büyük bir avantaj oldu

  "Bundan sonraki turnuvalara katılacağımızı düşünüyorum"   Serhan TÜRK / KİŞİNEV () - Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, Türkiye'nin Moldova ile oynadığı müsabakanın ardından Demirören Haber Ajansı'na () özel açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

 

"Bundan sonraki turnuvalara katılacağımızı düşünüyorum"


 

Serhan TÜRK / KİŞİNEV () - Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, Türkiye'nin Moldova ile oynadığı müsabakanın ardından Demirören Haber Ajansı'na () özel açıklamalarda bulundu.

Güzel bir oyun sergilediklerini dile getiren İrfan Can Kahveci, "Bugün rahat, güzel ve iyi bir oyun sergiledik ve sonucunu aldık. İlk maç biraz zorlansak da galip gelmeyi bilmiştik ama bugün iyi bir oyunla ve rahat bir skorla galip geldik. İzlanda'nın yenilmesi de büyük bir avantaj oldu. İnşallah önümüzdeki maçlarda da bu oyunu sergileyip, 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

"BUNDAN SONRAKİ TURNUVALARA KATILACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Andorra maçının ardından eleştirilere maruz kalmalarını değerlendiren milli oyuncu, "Bazı maçlar böyle olabiliyor. Ona bakılırsa, Fransa'ya karşı da galip gelmiştik çok güzel bir oyunla. Çok çabaladık Andorra maçında da ama olmadı, şanssızlık diyelim. Sonuçta galip gelmesini bildik, 3 puanı aldık. Eleştiriler geldi, olabilir. Ama bizim takımımızın iyi bir jenerasyon yakaladığını ve bundan sonraki turnuvalara da katılacağımızı düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.