Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görülmemiş uygulama! Sponsor bulamayınca...

Gaziantepsporlu taraftarlar dünyada bir ilke imza atarak, takımın formalarındaki göğüs reklamında yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görülmemiş uygulama! Sponsor bulamayınca...
Taraftarlar imzalanacak bu sponsorluk anlaşması ile sadece tribünde takımı desteklemeyecek, oyunculara formaları kadar yakın olacak.

Gaziantepspor'un sponsor bulmakta zorlanması üzerine Gaziantepspor Taraftarlar Derneği yöneticileri ve üyeleri, takıma sponsor olma kararı aldı.

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, Kamil Ocak Stadı'nda yaptığı basın açıklamasında, dünyada ilk kez görülecek uygulamayı anlattı. Dernek Başkanı Karakuzulu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıkları basın açıklamasında, Gaziantepspor taraftarlarının takıma sponsor olacağını söyledi. İmzalanacak sponsorluk anlaşması ile taraftarların takıma destek olacağını belirten Karakuzulu, anlaşma ile 'taraftar' yazısının ise takım formalarının göğüs reklamı bölümünde yer alacağını ifade etti.

Karakuzulu, imzalanacak anlaşma çerçevesinde derneğin yapacağı 40 bin adet formanın satışından elde edilecek gelirin tamamının da kulübe devredileceğini söyledi.

SOSYAL MEDYADAKİ ÇAĞRIDAN YOLA ÇIKILDI
Karakuzulu, uygulamanın ise sosyal medya üzerinden bazı taraftarların yaptığı çağrı ile hayata geçirildiğini belirterek, "Sosyal medyada futbol takımımızın forma göğüs reklam sponsorluğu konusunda yapılmış olan açıklamalar bizde bu işi sahiplenme duygusu oluşturdu. Bu konuyu yönetici ve bazı taraftarlarımızla da görüşerek, böyle bir uygulamaya karar verdik" dedi.

“TÜRKİYE’DE, BELKİ DE DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATMIŞ OLACAĞIZ”
Karakuzulu uygulamanın Türkiye'de ilk olduğunu, dünyada benzerine kendisinin rastlamadığını söyledi.
Anlaşma çerçevesinde alınacak 40 bin adet formanın satışı konusunda tüm bölge insanından destek isteyen Karakuzulu, "Bu yaptırılacak olan formaların belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, sanayi ve esnaf odalarımızla görüşerek satışı konusunda kendilerinden destek talep edeceğiz. İki haftada bir gün imza kampanyası düzenleyerek taraftarımızdan da destek isteyeceğiz. Gaziantepspor, taraftarıyla, mülki erkanıyla, sivil toplum örgütleriyle bir bütündür. Bu bütünlüğü ve birlikteliği sağlamak için ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle 7 Ağustos Yenikapı ruhunu Gazi şehrimizde de spor açısından gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf etmeye hazırız. Bu işi başardığımız takdirde Türkiye’de belki de Dünya’da bir ilke imza atmış olacağız" diye konuştu.

“TRANSFER DÖNEMİNİN NE KADAR BAŞARILI GEÇTİĞİNİ GÖRMEKTEYİZ”
Karakuzulu, kulübün ise 2016-2017 sezon başı transfer döneminde mütevazi ücretlerle başarılı bir kadro oluşturduğunu belirterek, "Avrupa'da tanınmış olan yabancı oyuncuları kadromuza kattığımızı düşündüğümüzde, transfer döneminin ne kadar başarılı geçtiğini görmekteyiz. Yeni transferlerle birlikte yönetim ve taraftarın geçmişe sünger çekerek eski başarılı günlere dönmek için birlikte, el ele, kol kola, hareket etmesini bekliyoruz. Milli birlik vurgusuna bağlı kalarak kimsenin dinine, diline, ırkına laf söz etmeden takımımıza sahip çıkmalıyız. Kulüp başkanımız İbrahim Kızıl'ın bu konudaki çabalarını takdir ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan sponsorluk anlaşmasının ise perşembe günü dernek ve kulüp yöneticileri arasında imzalanacağı, imza törenin ardından ise formaların yeni transferlerin de katıldığı törenle kamuoyuna tanıtılacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.