Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görme Engelli Türkiye Şampiyonu Milli Atlete Malzeme Desteği

Gençlik Hizmetleri ve Spor Tokat İl Müdürlüğü tarafından Engelliler İl Spor Merkezleri sporcularından Türkiye Şampiyonu Milli Atlet Salih Karadeniz’e spor malzemesi yardımı yapıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü,...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görme Engelli Türkiye Şampiyonu Milli Atlete Malzeme Desteği
Gençlik Hizmetleri ve Spor Tokat İl Müdürlüğü tarafından Engelliler İl Spor Merkezleri sporcularından Türkiye Şampiyonu Milli Atlet Salih Karadeniz’e spor malzemesi yardımı yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Görme Engelliler Spor Federasyonu, İşitme Engelliler Spor Federasyonu ve Özel Sporcular Spor Federasyonu işbirliği ile hayata geçirilen, engelli bireylerin sosyal yaşama bağımsız erişiminin sağlanması ve Paralimpik Oyunlar için alt yapıyı oluşturacak sporcuların yetiştirilmesinin hedeflendiği “Antrenörlerimiz Engelleri Aşıyor" projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Bu amaç ve hedefler doğrultusunda Engelliler İl Spor Merkezi’nde çalışmalarına devam eden Türkiye Şampiyonu görme engelli rekortmen Milli Atlet Salih Karadeniz’e gülle ,cirit, disk, benc press sehpası ve atma aletleri standından oluşan malzeme desteğinde bulunuldu. Yapılan malzeme desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Atlet Salih Karadeniz kendisine sağlanan bu olanaklar sayesinde çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini, hedefinin 2017 yılında yapılacak olan Görme Engelliler Avrupa Şampiyonası’nda Tokat’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek altın madalyayı kazanmak olduğunu söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Tokat İl Müdürü Cemil Çağlar ise kurum olarak, “sporda engel yok” sloganı ile engellilerin topluma kazandırılması, beceri ve yeteneklerini geliştirmeleri, kendilerine güven duygusu kazandırmayı amaç edindiklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.