Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görme engeliler Türkiye ikincisi oldu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu B2-B3 Futsal 2. Lig ve Yükselme Grubu İkinci Devre müsabakalarında Kırıkkale Engeliler Spor Kulübü Türkiye ikincisi oldu. İskenderun Gençlik ve Spor Salonu ile İskenderun Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görme engeliler Türkiye ikincisi oldu
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu B2-B3 Futsal 2. Lig ve Yükselme Grubu İkinci Devre müsabakalarında Kırıkkale Engeliler Spor Kulübü Türkiye ikincisi oldu.

İskenderun Gençlik ve Spor Salonu ile İskenderun Belediyesi Sakarya Spor Salonu'nda oynanan müsabakalara Türkiye genelinden 20 takım, 330 kişi katıldı. Kırıkkale’yi temsilen katılan Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak, ikincisi oldu.

Görme Engelliler İl Temsilcisi ve Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü Başkanı Recep Dağdelen, "Bizlere her türlü desteği sağlayan Vali Ali Kolat’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'ye teşekkür ederiz." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ise yaptığı açıklamada, "İl müdürlüğümüz bünyesinde çalışan antrenörlerimiz engelli vatandaşlarımıza spor yaptırmak için ‘Koşabiliyorken Koş Projesi’ kapsamında çeşitli branşlarda 8 proje yaptılar. Yapılan bu projelerden 370 engelli vatandaşımız yararlandı. Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü'nün elde etmiş oldukları bu başarının tesadüf olmadığını, düzenli ve sürekli antrenman yaparak böyle bir başarıya imza attılar." diye konuştu.

Ünlü, Görme Engelliler İl Temsilcisi ve Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü Başkanı Recep Dağdelen'e ve sporcuları tebrik ederek başarıların devamını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.