Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gordon Mılne Ve Ian Wılson, Vodafone Arena’da

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Gordon Milne, siyah-beyazlı takımın yeni stadı Vodafone Arena’yı ziyaret ederek, "Umarım bu sezon Beşiktaş şampiyon olur" dedi.Siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Gordon Milne ve eski oyuncusu...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Gordon Milne, siyah-beyazlı takımın yeni stadı Vodafone Arena’yı ziyaret ederek, "Umarım bu sezon Beşiktaş şampiyon olur" dedi.
Siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Gordon Milne ve eski oyuncusu Ian Wilson Vodafone Arena’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında BJK TV’ye açıklamalarda bulunan İngiliz futbol adamı, Vodafone Arena ile ilgili, "Bu gelecek için. Bu yeni Beşiktaş. Stat uluslararası bir kaliteye sahip. Avrupa standartlarında. Umarım bu sezon Beşiktaş şampiyon olur. Barcelona, Bayern Münih gibi devler buraya gelir" dedi.
1987-1994 yıllarında Beşiktaş’ı çalıştıran Gordon Milne, Barcelona ve Bayern Münih’in yanına Premier Lig’de şampiyonluk yarışı veren 1982-1986 yıllarında teknik direktörlüğünü yaptığı Leicester City’nin de adını ekledi.
"BURAYA GELMEK İÇİN ÇOK BEKLENDİ"
Milne, İnönü Stadı ve Vodafone Arena’daki atmosferlerle ilgili soru üzerine ise, "Yenisi çok daha iyi. Akustik olarak daha güzel hazırlanmış. Beşiktaş taraftarı bunu avantaja çevirecek ve daha iyi olacak. Buraya gelmek için çok beklendi. Gelecek Beşiktaş jenerasyonu bu stattan dolayı gurur duyacaktır" diye konuştu.
IAN WILSON: "BURADA OYNAMAK ÇOK BÜYÜK BİR ZEVK VE ŞEREFTİR"
Beşiktaş’ın eski oyuncusu İskoç Ian Wilson ise, "Hakikaten harika. Davet edildiğim ve gezdirdiğiniz için teşekkür ederim. Beşiktaş çok büyük bir takım. Burada olduğum zamanlar çok güzel zamanlardı. Ama bu stat muhteşem. Gelecek jenerasyonlar açısından çok güzel olacaktır. Burada oynamak çok büyük bir zevk ve şereftir. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları zaman izlemeye geleceğim"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.