Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül: “Molde Karşısında Yarın Galip Gelmek İstiyoruz”

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, Norveç temsilcisi Molde karşısında yarın galip gelmek istediklerini söyledi.“YARINKİ MAÇTA BİR SONRAKİ TUR İÇİN GEREKLİ MÜCADELEYİ VERİP SAHADAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ”Aker...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, Norveç temsilcisi Molde karşısında yarın galip gelmek istediklerini söyledi.
“YARINKİ MAÇTA BİR SONRAKİ TUR İÇİN GEREKLİ MÜCADELEYİ VERİP SAHADAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ”
Aker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, kuralar çekildiğinde Molde’ye fazla şans tanınmadığını ancak Norveç ekibinin gruptan çıkmayı garantilediğini belirterek, "Onları tebrik ediyorum. Bize gelecek olursak ilk maçtaki gibi, çok fazla yeni oyuncu ve yeni bir hocayla alışma durumu olan bir takım izlemeyeceksiniz. Daha toparlanmış, daha güçlü bir takım olacaktır. Yarınki maçta, bir sonraki tur için gerekli mücadeleyi verip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.
“BENİ KORKUTAN HAVA ŞARTLARI DEĞİL SADECE ZEMİN”
Zeminin suni çim olmasının kendilerini endişelendirdiğini vurgulayan Gönül, "15 seneye yakındır profesyonel oynuyorum. Böyle bir zeminde iki yıl önce Rusya’da Spartak Moskova’ya karşı oynamıştık. Çok zorlanmıştık. Beni korkutan hava şartları değil sadece zemin. Bu da bizim açımızdan önemli. Son antrenmanla zemini kontrol edip yarınki maça en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.
“BENCE BUNU HOCAYA SORMAK ÇOK DAHA MANTIKLIDIR”
Basın mensuplarının sakatlığı döneminde Fenerbahçe’nin fazla gol yediği ancak kendisinin takıma dönmesiyle bu istatistiğin tersine döndüğünün sorulması üzerine tecrübeli futbolcu, "Zor durumda kaldım bu soruya. Bence bunu hocaya sormak çok daha mantıklıdır, diye düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.
Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, Fenerbahçe’de oldukça mutlu olduğunu da söyleyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.