Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönen Belediyespor’un gençleri kendilerine güveniyorlar

Bu sezon başında A takımla birlikte antrenmanlara çıkan Gönen Belediyespor, alt yapı oyuncuları kendilerine güveniyorlar.     Daha önce a takıma alt yapıdan genç isimler kazandıran teknik sorumlu Engin Yıldırım’ın gözüne...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gönen Belediyespor’un gençleri kendilerine güveniyorlar
Bu sezon başında A takımla birlikte antrenmanlara çıkan Gönen Belediyespor, alt yapı oyuncuları kendilerine güveniyorlar.

    Daha önce a takıma alt yapıdan genç isimler kazandıran teknik sorumlu Engin Yıldırım’ın gözüne girmeye çalışan genç oyunculara tecrübeli isimler de destek oluyorlar. Antrenmanlarda oldukça hırslı olan gençler takıma daha önceki yıllarda alt yapıdan oyuncu çıkaran hocaları Engin Yıldırım’ın kendilerine de şans vermesi için işi sezon başından sıkı tutuyorlar. Genç oyunculara takımdaki tecrübeli isimler de destek oluyorlar. Dünkü antrenman sonunda çift kalede eforlarını sonuna kadar harcadıkları net olarak görünen oyuncular çalışma sonunda karpuz yiyerek serinlediler.

    Yeni sezona 5 isim dışında yeni isimlerle hazırlanan Gönen Belediyespor’da kaleye ve ileri uca takviye düşünülüyor. Ahmet’in dışında denenen iki kaleciden bir ayrıldı diğeri askere gitti. Genç Berkay’ın tecrübe eksikliği yönetimi kaleye takviye arayışlarına sokarken, ileri de ise hücum hattını güçlendirmek isteyen yeşil beyazlıların bir forveti daha kadrosuna katacağı öğrenildi.

    Yeni sezonda takımın kaptanlığını kimin yapacağı açıklanmazken, bu göreve en yakın isim Olcay olarak görülüyor. Gönen Belediyespor alt yapısında yetişen başarılı orta saha, gerek çalışkanlığı gerekse tecrübesi ile bu görevi yapabileceğinin sinyallerini veriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.