Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gomez, Almanya'da hayal kırıklığı yarattı!

Beşiktaş yönetiminin bütün ısrarlarına rağmen Almanya'ya dönerek Wolfsburg ile sözleşme imzalayan Mario Gomez hem kendini yaktı hem de yeni kulübünü...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gomez, Almanya'da hayal kırıklığı yarattı!
Geçen sezon Süper Lig'de 26 gol atarak Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mario Gomez bu sezon Wolfsburg formasıyla çıktığı 6 Bundesliga maçında 'sıfır' çekti. Ne gol atabilen ne de asist yapabilen tecrübeli oyuncunun bu performansı, Alman kulübünün bütün hesaplarını alt üst etti.

Mario Gomez transferiyle ligde ilk 5'e girmeyi hayal eden Wolfsburg, geride kalan 7 haftada rakip fileleri sadece 4 kez havalandırırken, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Yeşil beyazlılar, 6 puanla 14. sırada yer alıyor.

Wolfsburg yönetimi bu tabloya daha fazla dayanamadı ve ilk faturayı kesti. Yeşil beyazlılar, teknik direktör Dieter Hecking ile anlaşarak, sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetti. 52 yaşındaki Hecking'in yerine, geçici olarak 23 yaş altı takımının teknik direktörü Valerian Ismael getirildi.

2013'ün ocak ayından bu yana Wolfsburg'u çalıştıran Hecking, yeşil-beyazlılarla 2014-2015 sezonunda Almanya Kupası'nı kazanmış ve ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Wolfsburg, geçen sezon beklentilerin gerisinde kalarak ligi 45 puanla 8. sırada bitirmişti.

Alman basını, Wolfsburg'daki bu zorunlu ayrılıkta Mario Gomez'in kötü performansının büyük rol oynadığı yorumunu yapıyor. Gazeteler, Gomez'in gol yollarındaki suskunluğunun daha fazla sürmesi halinde yeşil beyazlı kulübün daha zor durumlara düşebileceğine dikkat çekti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.