Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GollerCepte’de en çok Aboubakar ve Beşiktaş izlendi

Turkcell, GollerCepte uygulamasında bu hafta en çok Aboubakar’ın golü ve Beşiktaş’ın izlendiğini açıkladı.Turkcell açıklamasına göre, Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell’in GollerCepte uygulamasında...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkcell, GollerCepte uygulamasında bu hafta en çok Aboubakar’ın golü ve Beşiktaş’ın izlendiğini açıkladı.
Turkcell açıklamasına göre, Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell’in GollerCepte uygulamasında sekizinci haftanın en popüler golü Beşiktaş’ın golcüsü Aboubakar’dan geldi. GollerCepte uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in sekizinci haftasında atılan toplam 19 gol, 85 bin 314 kez izlenirken evinde Antalyaspor’u 3-0 yenen siyah-beyazlıların ilk sayısını kaydeden başarılı oyuncunun golü, 18 bin 632 kez takip edildi.
38 bin kişi izledi
Geçen sezon toplamda 6 milyon 232 bin 388 videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip ettiği karşılaşma ise Beşiktaş-Antalyaspor maçı oldu. İstanbul’daki maçın özeti, GollerCepte uygulaması sayesinde 38 bin 27 kez izlendi. 3-0 ev sahibinin kazandığı karşılaşmadan sonra uygulamanın en popüler karşılaşması ise 25 bin 173 kişi tarafından izlenen Galatasaray-Trabzonspor maçı oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.