Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökhan Gönül: "İlk Hedefim Avrupa’da Kariyerime Devam Etmek"

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren başarılı defans oyuncusu Gökhan Gönül, yaptığı açıklamayla sarı-lacivertli kulübe veda ederken, ilk hedefinin Avrupa olduğunu söyledi.EURO 2016 nedeniyle Fransa’da A Milli Takım kampında bulunan Gökhan...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren başarılı defans oyuncusu Gökhan Gönül, yaptığı açıklamayla sarı-lacivertli kulübe veda ederken, ilk hedefinin Avrupa olduğunu söyledi.
EURO 2016 nedeniyle Fransa’da A Milli Takım kampında bulunan Gökhan Gönül, geleceğiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’ye imza atmamasıyla ilgili olarak tecrübeli oyuncu, "Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası’nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübü’nün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa’da kariyerime devam etmek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.