Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Godoy: “Kazanmak İçin Birbirimize Söz Vermiş Durumdayız”

Yeni Malatyaspor'un Defans Oyuncusu Godoy Yaptığı Açıklamada Kazanmak İçin Savaş Vereceğiz Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Godoy: “Kazanmak İçin Birbirimize Söz Vermiş Durumdayız”
PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Gonzalo Godoy, takım olarak oynayacakları maçları kazanmak için birbirlerine söz verdiklerini söyledi.
Malatya’da kendini iyi hissettiğini belirten Godoy, insanlara ve şehre alıştığını söyleyerek, takımdaki uyum sürecini atlattığının mesajını verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uruguaylı savunma oyuncusu Godoy, “Malatya’da kendimi iyi hissediyorum. İnsanlara ve şehre alıştım. Takım olarak maç maç iyi bir gidişatımız var. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Kazanmak için birbirimize söz vermiş durumdayız. Kazanmak istiyoruz ve kazanmaya devam edeceğiz” dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI DA KAZANACAĞIZ”
PTT 1. Lig’in denk güçteki takımların mücadele ettiği bir lig olduğunu belirten Godoy, son oynadıkları Kayseri Erciyesspor maçındaki gibi savaşarak mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.
Godoy, “PTT 1. Lig’in denk güçlerin olduğu bir lig olduğunu düşünüyorum. Aynen geçen maçtaki gibi önümüzdeki maçları da kazanacağız. Savaşımızı vereceğiz. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
“SADIK’LA DAHA İYİ ANLAŞIYORUM”
Godoy, savunmada Koray ve Sadık ile görev yapma fırsatı bulduğunu, bu ikiliden hangisiyle daha uyumlu oynadığı yönünde sorulan soruyu ise, “İkisi de iyi oyuncular. İkisiyle de anlaşıyordum, ikisiyle de kendimi rahat hissediyordum. Ama Sadık’la biraz daha iyi anlaştığımı düşünüyorum. Sahadaki savaşı Koray’la da Sadık’la da verdim” şeklinde yanıtladı.
Godoy Malatyalı futbolseverlerin gösterdiği yakınlık sayesinde geldiği ilk günden beri kendini evinde gibi hissettiğini söyledi.
“KENDİMİ EVİMDE HİSSETTİM”
Taraftara takımı desteklemeye devam etmesi çağrısında bulunan Gonzalo Godoy, “Buraya ilk geldiğim günden beri kendimi evimde hissettim. Bana kendimi evimde hissettirdiler. Bizi desteklemeye devam etsinler. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve onları sevindireceğiz. Altınordu maçına da çok iyi çalışıyoruz. Bu maçta 3 puanı alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.