Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gloria Old Course, Avrupa’nın En İyi Golf Sahaları Arasında Gösterildi

Gloria Hotels & Resorts bünyesindeki Gloria Golf Kulüp sahalarından Gloria Old Course’u, Avrupa’nın en iyi 200 golf sahası arasında gösterdi.Belek’te yer alan Gloria Hotels & Resorts mimarisi, sunduğu hizmet ve olanaklarla Dünya’nın en iyi...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gloria Hotels & Resorts bünyesindeki Gloria Golf Kulüp sahalarından Gloria Old Course’u, Avrupa’nın en iyi 200 golf sahası arasında gösterdi.
Belek’te yer alan Gloria Hotels & Resorts mimarisi, sunduğu hizmet ve olanaklarla Dünya’nın en iyi otelleri arasından gösterilirken, Golf sahaları ile de en iyiler arasında yer alıyor.
AVRUPA’DA EN İYİ 200 GOLF SAHASI ARASINDA
Avrupa genelinde 6500 Golf sahası içerisinden İngiliz ve İskoç gazetecilerin oyları ile belirlenen, Avrupa’nın en iyi ilk 200 Golf sahalarının arasında, Gloria Hotels & Resort bünyesinde, Gloria Golf Kulübü’ne ait Gloria Old Course gösterildi.
BİRÇOK TURNUVAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Avrupa’da ikinci, Türkiye’de ise en büyük 45 delikli golf sahasına sahip olan Gloria Golf Kulübü’ne ait golf sahalarından, 18 delikli Gloria old Course çam ormanlarının içinde golf tutkunlarına konforlu bir ortam sunuyor. Dünyanın dört bir yanından gelen ünlü golfçüleri ağırlayan sahalar, her yıl golf turizmine yönelik uluslararası arenada düzenlenen pek çok turnuva ve organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.