Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gloria Ironman 70.3 Türkiye yarışı yarın Belek’te start alıyor

Dünyanın en önemli Triatlon etkinliği olarak bilinen Ironman (Demir Adam) 70.3 Türkiye yarışı yarın Belek’te Gloria Serenity Resort’ta verilecek start ile koşulacak. Ironman Dnya CEO’su Paul Huddle, "Hiç çekinmeden buraya geldik ve gördük...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın en önemli Triatlon etkinliği olarak bilinen Ironman (Demir Adam) 70.3 Türkiye yarışı yarın Belek’te Gloria Serenity Resort’ta verilecek start ile koşulacak. Ironman Dnya CEO’su Paul Huddle, "Hiç çekinmeden buraya geldik ve gördük ki her şey yolunda" dedi.
Sırasıyla 2 km yüzme, 90 km bisiklet ve 20 km koşu olmak üzere bini aşkın triatlet, Ironman’ın finişini görebilmek için kıyasıya yarışacak. Yarış öncesi düzenlenen basın toplantısında Gloria Ironman 70.3 Turkey organizasyonu hakkında önemli bilgiler verildi. Moderatör ve aynı zamanda yarışacak olan triatlet Nevşin Mengü, "Biz de geçen yıl Bahreyn’e gittik, yarıştık. Avrupalı mesteklaşlarımız Irak, Suriye ve Halep savaşlarını bahane ederek Türkiye’nin de buralarda olması nedeniyle ve bu ülkelerin sınır komşusu olması nedeniyle büyük bir karalama kampanyasının içerisine giriyorlar. Gördüğünüz gibi yabancı konuklar buraya geldiler ve ne kadar rahat oldukları anlatıyorlar" ifadelerini kullandı.
Ironman Dünya CEO’su Paul Huddle, yarışın tüm hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, Türkiye’nin güvenli bir ülke olduğuna vurgu yaptı ve "Gördüğünüz gibi geldik, gördük, yarışıyoruz ve gideceğiz. Hiç bir sorun yok" diye konuştu.
Yarışın organizatörlerinden Özgür Emeklioğlu, CNN TURK ve Kanal D Spor Müdürü Cem Yılmaz, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran ve kanser tedavisi görüp 2 gün önce radyo terapiden çıkan Ömer Şişman da startı büyük heyecan içerisinde beklediklerini söyledi.
Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gloria Sports Arena Proje Yöneticisi ve ana sponsoru Elif Özdemir’ de organizasyonun ikincisini düzenlediklerini, katılımın büyük olmasından dolayı memnuniyetini iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.