Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gloria Hotels & Resorts iki ödül aldı

Ünlü Condé Nast Grubu tarafından yayınlanan online golf dergisi Golf World ilk kez Avrupa kıtasındaki en iyi 100 golf otelini seçti. Ayrıca Gloria Hotels & Resorts’un bulunduğu Belek en iyi beşinci destinasyon seçildi. Gloria Golf Resort Londra’daki...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü Condé Nast Grubu tarafından yayınlanan online golf dergisi Golf World ilk kez Avrupa kıtasındaki en iyi 100 golf otelini seçti. Ayrıca Gloria Hotels & Resorts’un bulunduğu Belek en iyi beşinci destinasyon seçildi. Gloria Golf Resort Londra’daki popüler Prestigious Star Awards 2016’da "Best Sporting Venue 2016" kategorisinde de ödül kazandı.
Özaltın Holding Gloria Hotels & Resorts Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mutlu Sağsözlü, "İnovasyon doğrultusundaki çabalarımızda ve hizmet ve kaliteyle ilgili en yüksek beklentilerimizde bize destek veren bu iki ödül, bizi çok sevindirdi" dedi. Gloria Hotels & Resorts Golf Direktörü David Clare, "Avrupa’nın birkaç muazzam Golf Resort’u ile aynı sırada duruyorduk ve Gloria’nın golfçüler ve aileleri için sunduğu imkânlar nedeniyle tercih edilmesi bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki aylarda ve yıllarda gelecek diğer konuklarımızı bekliyoruz" diye konuştu.
Condé Nast Medya Grubu’nun bir parçası olan ünlü online dergisi Golf World, modern Türk otel grubuna ait Antalya Belek’teki golf tesisini "iyi deliklere ve sağlam eğitim tesislerine sahip ideal golf destinasyonu" olarak tanımladı. "Gloria Golf Club iki adet 18 delikli golf alanı ve bir adet 9 delikli akademik golf alanı ile her seviyede golfçüye ilham veren ve Türkiye’nin en büyük golf tesisi. Ayrıca grubun otel ve diğer tesisleri dikkate değer olarak değerlendirildi ve 2015 yılında açılan Gloria Sports Arena "bu alanda Avrupa çapında pazar lideri" olarak isimlendirildi. "Gloria Sports Arena 50’yi aşkın spor türü ile ülkenin en büyük spor tesisidir" ifadelerine yer verildi.
16 Eylül 2016 tarihinde Londra’ da düzenlenen Prestigious Star Awards 2016 da Gloria Hotels & Resorts’un başarısını es geçmedi. "Best Sporting Venue" (en iyi sportif destinasyon) kategorisinde 5 yıldızlı Gloria Golf Resort İngiltere Goodwood ve Shangri-La Maldives’ i geçerek birinciliği kazandı. Bu kategori özellikle spor alanında en yüksek uluslararası kriterlere ve özel spor etkinliklerine uygun olan tesisleri ödüllendiriyor.
Belek sahilinde bulunan Gloria Hotels & Resorts ilk tesisini 1997 yılında açtı. Gloria sürekli büyüyerek ve başarılı yatırımlar yaparak dünyanın en cazip otel markalarından biri olarak pazardaki yerini sağlamlaştırdı. Otel Grubu 2017 yılında bir dizi etkinlikle 20.yılını kutlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.