Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor’un galibiyet hasreti sürüyor

TFF 1. Lig’in 13. haftasında Sivasspor’a 2-1 mağlup olan Giresunspor’un galibiyet hasreti 6 haftaya çıktı. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 13. haftasında Sivasspor’a 2-1 mağlup olan Giresunspor’un galibiyet hasreti 6 haftaya çıktı. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.
Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ”Sahamızda zorlu bir müsabakaya çıktık ve sahada iki farklı müsabaka oldu” dedi.
“İlk yarı oyuna tam iyi başlayalım derken beklenemedik bir gol yememiz dengelerimizi bozdu” diyen İldiz, “ilk 45 dakikayı istediğimiz gibi sahaya yansıtamadık, ikinci devre reaksiyon vermesi bildik olumlu oynuyorduk golü de bulduk iyi oynarken bir anda konsantre eksikliği ile yediğimiz ikinci gol bizi sıkıntıya soktu. Oyunu sonuna kadar kovaladık ikinci yarıda ki mücadelemizle maçın neticesi böyle olmamalıydı ama tabi ki futbolda bulduğunuz pozisyonu atacaksınız. İlk 45 dakikalık oyun bize yakışmadı oyunu çok istedik olmadı üzgünüz” diye konuştu.

Sivasspor cephesi
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, hedefleri adına çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "21 puan yapma adına, hedefimiz adına çok önemli bir galibiyet aldık. Çünkü Giresun önemli bir deplasman çok iyi bir takım. Öncelikle ilk yarı oynadığımız disiplinli oyun ilk yarı galip gelmemizi sağladı. İkinci yarı düşen oyunumuz Giresunsporlu oyuncuları isteğiyle ilk 15-20 dakika baskısını yedik. Recep’in de çok güzel golüyle beraberlik geldi ama bugün biz maç kazanma oyununu oynadık özellikle oyunun ikinci bölgesinde. Şimdi önümüzde final maçları var bu final maçlarını iyi oynamaya başladık kulüp olarak gidişatımız belli şampiyonluk. Benimde buraya geliş sebebim belli inşallah bu galibiyet serisi devam eder” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.