Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor’dan Eskişehirspor’a sitem

Giresunspor Asbaşkanı İbrahim Özkul, "eskişehirspor Skorun Üstüne Yattı"

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresunspor’dan Eskişehirspor’a sitem
Giresunspor Asbaşkanı İbrahim Özkul, “Eskişehirspor 1-0’ın üstüne yattı” dedi.
TFF 1.Lig’in 7. Haftası’nda Giresunspor deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor’a Semih Şentürk’ün attığı golle 1-0 mağlup oldu. Maç hakkında değerlendirmede bulunan Giresunspor Asbaşkanı İbrahim Özkul, oyunun yüzde 80’ine hakim olduklarını ama şansız bir şekilde açı kaybettiklerini söyledi.
Eskişehirspor’un attığı tek golün üstüne yattığını belirten Özkul, “Oyunun genelinde Giresunspor’un üstünlüğü vardı. Maalesef rakibimiz attığı golden sonra oyunun üstüne yattı ve maçı o şekilde bitirdi. Bu bize Giresunspor’un iyi yolda olduğunu gösteriyor. Bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli olarak iyi neticeler almaya çalışacağız. Bizim mütevazi bir kadromuz var ve bu kadroyla ligi en güzel yerde bitireceğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
İç sahada seriyi sürdürmek istediklerini ifade eden Özkul, “Giresunspor için artık biz iç saha dış saha diye bakmıyoruz. Tüm maçlarımıza final havasında çıkıp bütün maçlarımızı rakip kim olursa olsun galip olarak ayrılmak istiyoruz. Terimizin son damlasına kadar çalışıyoruz ve bu konuda iç saha da şuana kadar daha başarılıyız. İnşallah Bolu ve ondan sonraki Göztepe maçında da galip gelerek iç sahadaki serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.