Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor’da Teknik Direktör Ve Transferler Konusu Hız Kazanacak

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Yeni Sezon Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresunspor’da Teknik Direktör Ve Transferler Konusu Hız Kazanacak
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ “Biz hep geçmişteki dört seneyi konuştuk ama artık Giresunspor’da yeni bir dönem başladı” dedi.
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, düzenlediği basın toplantısında yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgiler verdi. Transferde imzaların peş peşe atılacağını belirten Bozbağ, yeni hoca konusunu ise yüzde 90 oranında bu hafta içinde halledeceklerini söyledi.
Kongrede yeniden görev aldıkları için mutlu olduklarını belirten Bozbağ, “Bu görevi bize layık gören kongre üyelerine çok teşekkür ederim. İnşallah bu üç senede Giresunspor’u aldığımız noktadan daha iyi noktalara taşırız. Her zaman olduğu gibi basın mensuplarına ihtiyacımız var. Basın olmadan bazı şeyleri insanlara anlatmanız mümkün değil. Dört senedir yanımızda durdunuz. Gün geldi bazı hatalar yaptık hoş gördünüz. Bazen eleştirdiniz ama hiçbir zaman ne şahsıma ne de yönetim kuruluna ne köstek oldunuz ne şahsımı ne yönetimimi başka yerlere çektiniz. İnşallah bu birlikteliğimiz devam eder. Mustafa Bozbağ hiçbir şekilde eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Futbolda dün yok yarın var. Yarınlar için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“Kongrede de söyledim. Şimdi de söylüyorum. Bu memleket Süper Lige çok yakın” diyen Bozbağ, “Bu sene olur, seneye olur belki son sene olur ama olacak. İnşallah bu arma benim ve arkadaşlarım döneminde Süper Ligi görür. Vergi ve sigorta borcu olmayan bir kulüp Giresunspor. Hep ileriye bakacağız artık. Bu kulüp nasıl marka haline gelir, bu kulüp nasıl süper lig yoluna yaklaşır bunların üzerinden yürüyeceğiz” diye konuştu.
Giresun’a davet ettikleri teknik direktör Mustafa Kaplan ile büyük oranda anlaştıklarını vurgulayan Bozbağ, “İdealist bir insan. Büyük bir ihtimalle anlaşacağımızı düşünüyorum. Giresunspor’un ideallerine uygun biri. Daha önce gelenlerin hiçbirinin ismi bilinmiyordu. Giresunspor marka bir takım ve Giresun marka veren bir şehir. Daha önce gelen isimleri bu şehir duyurdu. Yerli ve yabancı transferleri bayrama kadar hareketlenecek. Bayramda biraz duracağız. Bayramdan sonra tekrar hareketleneceğiz. Giresunspor hangi yerde olursa olsun üç sene sonra bu görevde olmayacağım. Bu üç sene benim içinde Giresunspor içinde çok önemli. Allah birliğimiz bozmasın” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.