Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor’da takım ve teknik heyete 6 bin TL para cezası kesildi

Giresunspor’da Sivasspor mağlubiyetinin ardından olağanüstü toplanan yönetim kurulu tüm takıma ve teknik heyete 6’şar bin lira para cezası kesti.TFF 1. Lig’de geride kalan 13. haftada 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 6 beraberlik alan Çotanaklar...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresunspor’da Sivasspor mağlubiyetinin ardından olağanüstü toplanan yönetim kurulu tüm takıma ve teknik heyete 6’şar bin lira para cezası kesti.
TFF 1. Lig’de geride kalan 13. haftada 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 6 beraberlik alan Çotanaklar 15 puan toplayarak ligde 10. sırada yer aldı.
Yönetimi olağanüstü toplayan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Devrenin bitmesine 3 maç kaldı. Geldiğimiz puan durumundaki noktadan hiç memnun değilim” dedi.
“Camiaya bir şey vermeyen adama ben bundan sonra hiç bir şey vermem” diyen Bozbağ, “Geçmişteki toplantılarda futbolcularla ilgili 6-7 oyuncuyla ilgili hal ve hareketleri hoşuma gitmiyor dedim. Futbolcuların bu şehre sahip çıkmaları anlamında bunu söyledim. Kulüp içindeki davranışlarıyla alakalı söylemedim. Hiçbir şeyin bahanesine sığınmak istemiyorum. Sivas maçında yediğimiz ikinci gol bariz ofsayt. Sivasspor’un bittiği yerden kalkamadığı anda attığı gol ofsayt. Malatya maçında verilmeyen penaltımız, 43. dakikada doğranmamız... Göztepe maçında gördüğümüz kırmızı kart... Bunlar olmasa bugün çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. Bunlar bahane değil. Formayı terletmek demek aldığın paranın geldiğin camianın hakkını vermek demektir. Yedi gün idmana çıkayım, maçta da oynayayım paramız da nasılsa ödeniyor mantığında olan bazı arkadaşlar var. Biz buralara hep beraber tırnaklarımızla birlik ve beraberlikle geldik. Ben bana camiama, yüreğini vermeyen adama bundan sonra bir şey vermem. Koşmayan adam, mücadele etmeyen adam mağlubiyeti erken kabul etmiştir. Koşacaksın, mücadele edeceksin, isteyeceksin. Ondan sonra yenersin yenilirsin onun takdiri ilahisi var. Biz de ona razı oluruz” diye konuştu.

“Ben çoluk çocuğumun parasıyla bu takımı bir yerlere getirdim”
Giresunspor yönetiminin dimdik ayakta olduğunu kaydeden Bozbağ, sözlerine şöyle devam etti:
“Takımına şehrine sahip çıkmaya devam edecektir. Bu kulübün en kötü gününde bu kulübün kapısına kilit vurdurmadık. Biz burada olduğumuz sürece de bu takımın kapısına kimse kilit vuramaz. Sanki bugünlere gökten zembille inmiş gibi bir tavır takınan grup da yok değil. Sanki biz hiçbir şey yapmamışız gibi bir tavır takınan grup var. Giresunspor’un mağlubiyetine sevinen bir grup da var. Her şey herkesin gözünün önünde cereyan ediyor. Ben Giresunspor’u aldığımda Giresunspor’un birilerine maaş verecek, bir şeyler alacak parası yoktu. Ben çoluk çocuğumun parasıyla, yönetici arkadaşlarımın parasıyla, bu şehrin mülki amirlerinin parasıyla bu takımı bir yerlere getirdim. Onun için bu formayı hak etmeyene verecek, bu camiayı yerlerde süründürenlere kucak açacak bir başkan değilim. Herkes yaptığının hesabını bir gün verir.”

"Söz konusu Giresunspor olursa kimseyi tanımam"
Giresunspor’un hak ettiği yere geleceğini ifade eden Bozbağ, “Kimse merak etmesin üç maçta da kötü sonuç alsak dahi bu takımı hak ettiği yere getireceğiz. Gönlünü veren, yüreğini veren ciddi bir futbolcu kadrosu da var elimizde. Sonuçta bu çocukları biz transfer ettik. Yüreğini verenlere teşekkür ediyorum. Vermeyenler biz ne bedel ödediysek onlar da bu bedeli ödeyecekler. Ondan sonra gerisine bakacağız. Beni tanıyanlar iyi bilirler mevzu bahis Giresunspor olursa ben kimseyi tanımam. Adam döverek, söverek veya başka bir şey yaparak kulüp başkanlığı yapmadım. Futbolun bana verdiği, başkanlığın bana verdiği idareciliğin bana verdiği terbiye içerisinde Aralık’ın sonunu görüp ne gerekiyorsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Takıma ve teknik heyete 6 bin TL para cezası
Kötü gidişata dur demek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Bozbağ, tüm ekibe 6’şar bin TL para cezası kesildiğini açıkladı.
Bozbağ, “Bunun dışında yapılacak tüm önlemler Giresunspor’un çıkarlarına göre cereyan edecektir. Çok iyi oynadığımız maçlarda dahi şanssızlık yaşadığımız sene bu sene. Onun için sakin olup bu şehrin takımını sağ salim limana ulaştırıp hedefimize doğru yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.