Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor’da Manisaspor hazırlıkları başladı

Giresunspor son dört haftada yakaladığı seriyi zorlu Manisaspor maçında da sürdürmek istiyor.Ligin 21. haftasında deplasmanda konuk olacağı Manisaspor hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Giresunspor bugünkü idmanını Bulacak ilçe stadında...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresunspor’da Manisaspor hazırlıkları başladı

Giresunspor son dört haftada yakaladığı seriyi zorlu Manisaspor maçında da sürdürmek istiyor.

Ligin 21. haftasında deplasmanda konuk olacağı Manisaspor hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Giresunspor bugünkü idmanını Bulacak ilçe stadında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetimindeki takım kondisyon, pas ve taktik ağırlıklı çalıştı.

Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Bu hafta sonu Manisa’da gerçekten zorlu bir müsabaka oynayacağımızı biliyoruz” dedi.

Manisaspor’un ligin ikinci yarısına çıkışta başladığını vurgulayan İldiz, “Manisaspor son derece zorlu bir takım, onlar da ligin ikinci yarısına çok iyi başladılar. Çok iyi neticeler alıyorlar ve son iki haftada 10 tane gol attılar. Gerçekten iyi bir ekip hızla yukarıya tırmanışlarını devam ettiriyorlar. Bizim de iyi gidişatımız var" ifadelerini kullandı.

Ligdeki tüm maçlara aynı gözle bakarak çıktıklarını ifade eden İldiz, “Bu hafta sonu Manisa’da gerçekten zorlu bir müsabaka oynayacağımızı biliyoruz, tabii ki bütün hesaplarımız iyi bir netice almak üzerine ve iyi gidişatımızı devam ettirme üzerine. Rakiplerimize son derece saygı duyuyoruz, bu çerçevede çalışıyoruz onları ne gözümüzde büyütüyoruz ne de küçültüyoruz. Biz kendi amaçlarımız doğrultusunda her doksan dakikayı ayrı ayrı analiz ediyoruz ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu maçta onlardan bir tanesi çok zorlu bir müsabaka olacak inşallah bu müsabakanın üstesinden gelmek istiyoruz. Bu grupta ligin sonuna kadar oynanacak her müsabaka her doksan dakika son derece kritik yani sadece bu maç değil futbol adına savaşımızı, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.