Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor’da Göztepe Maçının Hazırlıkları Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 3 günlük verilen iznin ardından Göztepe maçı için hazırlıklara başladı. Tesislerindeki çim sahanın bakıma alınmasından dolayı 2 ay boyunca Atatürk Stadı’nda ve farklı yerlerde çalışmalarını sürdürecek...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 3 günlük verilen iznin ardından Göztepe maçı için hazırlıklara başladı. Tesislerindeki çim sahanın bakıma alınmasından dolayı 2 ay boyunca Atatürk Stadı’nda ve farklı yerlerde çalışmalarını sürdürecek olan Giresunspor, bugünkü çalışmalarına kondisyon ve hafif ağırlıklı idman ile sürdürdü.
Atatürk Stadı’nda yapılan idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Sefer Yılmaz, milli maç arasına 3 puanla girdikleri için mutlu olduklarını belirtti.
Göztepe maçı hazırlıklarına başladıklarını vurgulayan Yılmaz, “3 gün izinin ardından bugün hafif idmandan sonra hafta sonu 3-4 gün ağır idman yapacağız. Biraz yükleme yapacağız. Pazartesi’nden sonra yeniden Göztepe maçı için taktik idmanı çalışmalarına başlayacağız“ dedi.
Transfer konusunda başkan Bozbağ ile aynı fikirde olduğunu vurgulayan Yılmaz, ”Gereksiz yere 3-4 tane futbolcu alacağımıza, maddi açıdan zor duruma düşeceğimize, elimizdeki oyuncularla devam etmek daha mantıklı. Başkan ile aynı fikirdeyiz transfer konusunda“ şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.