Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor’a PFDK’dan Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Giresunspor’a Kayseri Erciyesspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat 10 bin TL para cezası verdi.PFDK’nın bugün yaptığı toplantı sonrası almış olduğu karar şöyle:“Giresunspor...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Giresunspor’a Kayseri Erciyesspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat 10 bin TL para cezası verdi.
PFDK’nın bugün yaptığı toplantı sonrası almış olduğu karar şöyle:
“Giresunspor Kulübünün, 19.03.2016 tarihinde oynanan Giresunspor - Kayseri Erciyesspor PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 10 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan maraton ve kapalı tribününe giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine karar verilirken Kayseri Erciyesspor’a ise PFDK tarafından sportmenliğe aykırı hareketten dolayı 4 bin 500 TL para cezası verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.