Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor Süper Lig’e Hazır

PTT 1. Lig’de play-off’a kalma mücadelesi veren Giresunspor’un Başkanı Mustafa Bozbağ, Süper Lig’e hazır olduklarını söyledi.Ligde artık son iki haftaya girdiklerini ve tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Bozbağ, "Giresunspor...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de play-off’a kalma mücadelesi veren Giresunspor’un Başkanı Mustafa Bozbağ, Süper Lig’e hazır olduklarını söyledi.
Ligde artık son iki haftaya girdiklerini ve tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Bozbağ, "Giresunspor açısından en önemli iki hafta. Hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye ile oynadıktan sonra kendi evimizde Alanyaspor’u ağırlayacağız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bizi yendiği takdirde play-off potasına girerken, Alanyaspor’un şampiyonluğu kovalayan bir ekip olduğunu unutmuyoruz. Her ne kadar play-off mücadelesi yapan takımlar arasında işi en zor takım Giresunspor gibi görünüyorsa da bu kimseyi yanıltmasın. Giresunspor her zaman zor maçlarda gücünü göstermiştir" dedi.
Büyük takımların zor günlerde ortaya koyduğu performans ile belli olduğunu belirten Mustafa Bozbağ, "Biz de büyük bir takımız ve son düdüğe kadar mücadele edeceğiz. Bu memleketin armasını en üst seviyeye çıkarmak için her şeyi yapacağız. Süper Lig için yönetim, teknik heyet, futbolcular ve camia olarak kenetlendik. Bu yolda gereken her türlü fedakarlığı yapacağız. Gerisi de Allah’ın nasibine kalmış" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.