Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor Play-off’dan, Multıgroup Alanyaspor İkincilikten Oldu

Multigroup Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, "40 yıllık özleme son vermek için çok çabaladık ama olmadı" dedi.PTT 1. Lig’in 34. haftasında Multigroup Alanyaspor’u konuk eden Giresunspor, 2-2...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Multigroup Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, "40 yıllık özleme son vermek için çok çabaladık ama olmadı" dedi.
PTT 1. Lig’in 34. haftasında Multigroup Alanyaspor’u konuk eden Giresunspor, 2-2 berabere kalarak Play-off şansını kaybetti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ‘Çok dramatik bir maç oynadık. İki tarafa da yaramadı. Maçtan önce gerekirse 2 tarafta sevinsin demiştik ama olmadı, iki tarafta üzüldü. Son 30 saniyeye kadar Play-off’un içinde idik. Gerçekten Giresun’u iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz bu sene. 40 yıllık özleme de son vermek için çok çabaladık ama olmadı. Oyuncularımız bir final maçı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. Geriye düştüğümüz halde maçı oradan çevirmek kolay değildi. Bu inancın zaferi idi. Maalesef direkten dönen top, auta giden top bu sene kaçıncı son dakikada aleyhimize dönen maç. Demekki kader böyleymiş. Hayırlısı böyleymiş öyle söyleyelim. Takdiri ilahi. Gerçekten kazanmayı hak etmiştik. Eğer kazanamıyorsak bunda bir hayır vardır diyelim" dedi.
Erkan Sözeri açıklama sonrası gazetecilerle helalleşti.
ALANYASPOR CEPHESİ
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise karşılaşma sonrası, "İki tarafta da üzüldü sevinen olmadı. Bu da bizi ister istemez rahatsız etti. Çünkü gol atmak çok zor. Gol attık ama gol yememek çok önemli idi. İki dakikada 2 gol yedik. Böyle maçlarda gol yemeden oyunu bitirirsen kazanan takım olursun. Dolayısıyla 2-1 mağlup duruma düştükten sonra oyun disiplininden koptuk. Giresunspor üçüncü golü de bulabilirdi. Son dakikada 2-2’yi yakaladık. Bilahare Peroviç’te bir pozisyon yakaladı ve eğer o gol olsaydı biz direkt süper lige çıkmış olacaktık. İki takımı da kutlamak istiyorum iyi mücadele ettiler. Hakkeden keyf verici bir maç oldu. Üzülerek söylüyorum ki 2 takıma da yaramadığı için üzüldük" dedi.
Multigoup Alanyaspor’un Play-off şansını değerlendiren Hüseyin Kalpar, şöyle konuştu:
“Bu maçlara iyi hazırlanmamız gerekiyor. Burayı artık unutmamız gerekiyor. Burayı unutmazsak bize bir şey kazandırmaz. Önümüzde çok çok önemli bir Balıkesir maçı var. O maça iyi konsentre olup iyi hazırlanıp oradan iyi sonuçla dönüp tur atlayarak finale kalmak istiyoruz. Yine bizim oynayacağımız bir final olabilir ama Giresunspor Play-off’a çıkamadığı için daha çok üzgün. Bizim Play-off şansımız var maçlarımızı kazanıp finalde çıkmak istiyoruz. Buraya kadar bileğimizin hakkı ile geldik. Liglerin en fazla gol atan takımıyız. Dolayısıyla bunu taçlandırmak istiyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.