Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor Play-off İnadını Sürdürüyor

Giresunspor Teknik Direkötür Erkan Sözeri (solda) Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutcu (sağda)

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresunspor Play-off İnadını Sürdürüyor
PTT 1. Lig’in 28. haftasında Giresunspor, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü mücadeleyi değerlendirdi.
Maç sonrası değerlendirme yapan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ligde son haftalara girilmesiyle beraber önemli bir üç puan aldıklarını söyledi. Sözeri, ”Önemli bir galibiyet oldu. Bir haftadır Adana Demirspor’u etüt ediyoruz. Ciddi bir kadrosu var ve iyi oyunculardan kurulu bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Özellikle ön tarafta oynayan oyunculara gereken önlemimizi aldık. Oyuncularım da verdiğim görevi eksiksiz tamamladı. Bu şehre bu heyecanı yaşattığımız için mutluyuz, sonuna kadar da bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Bu hedefin içinde hep olmak istiyoruz. Ama sadece bir maçta bir galibiyetle her şey bitmiyor. Önümüzden Karşıyaka ve Samsunspor maçları var. İkinci yarı maçları hakikatten çok zorlu. İyi sonuçlarla ayrılıp hedeflediğimiz yerde olmak istiyoruz” dedi.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutcu ise maç sonu değerlendirmesinde, “Bizim için önemli bir fırsattı bugün. Buradan üç puanla dönmek isterdik, Karabükspor’un kaybettiği hafta. Maalesef oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Özellikle Giresunspor içeride etkili oynadığını ve Vedat’ı kullandığını biliyorduk. Bunları çalışmamıza rağmen bir şekilde gol yedik. Bizim de birkaç pozisyonumuz vardı ama maalesef maçı çeviremedik. Önümüzdeki haftalarda biraz daha mücadele olarak üstüne koymamız gerekiyor. Daha önümüzde 6 hafta var mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.