Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor-kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 26. haftasında Giresunspor, evinde Kayseri Erciyesspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.Maç sonrası değerlendirme yapan Giresun Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ”Bu maçın...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 26. haftasında Giresunspor, evinde Kayseri Erciyesspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.
Maç sonrası değerlendirme yapan Giresun Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ”Bu maçın değerlendirmesi yok, 3-0’dan 3-3 olması maçın 90 dakika olduğunu unutmamak gerekiyor. Gerçekten yorum yok, yaptığımız oyuncu değişiklikleri, sarı kartlı oyuncuları değiştirmemiz sonuç şaka gibi gol yedik. 3-0 galipsin son 15 dakika maç 3-3 bitiyor yapacak bir şey yok. Kayseri Erciyesspor’u tebrik etmek lazım maçı bırakmadılar, bütün oyuncularını tebrik ediyorum. Ama Emre Toraman’a ayrı bir paragraf açmak lazım, yıllarca Türk futboluna hizmet etmiş bir oyuncu biraz daha dikkatli olması lazım, biz savaş yapmıyoruz futbol oynuyoruz. Dediğim gibi bu maçın yorumu yok” dedi.
KAYSERİ ERCİYESSPOR
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise maç değerlendirmesinde, ”Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Bir şeye sevinecek halimizde kalmadı aslında olan olaylardan sonra sonuçta futbol maçı oynuyoruz. Burada bile beraberliği beceremiyoruz, birlikte yaşamayı nasıl becereceğiz. Gerçekten inanılmaz bir dönüş, son yıllarda bu liglerde bu sevide olmayan bir şey 3-0 yakaladıktan sonra tekrardan skoru yakalayabilmek kolay değil. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, inanılmaz bir mücadele sergilediler. İlk yarı için oynadıkları gergin oyunu eleştiriyorum olmaması gereken şeylerdi. Ama sakinleşip ikinci yarı oyunu bu hale getirdikleri için hepsini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.