Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor İzmir’den Eli Boş Dönüyor

Karşıyaka’ya 2-1 mağlup olan Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, maçın ardından yaptığı açıklamada, mücadeleyi kaybederek rakiplerinin kaybettiği haftada çok önemli bir avantajı yitirdiklerini söyledi.PTT 1. Lig’in 29. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karşıyaka’ya 2-1 mağlup olan Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, maçın ardından yaptığı açıklamada, mücadeleyi kaybederek rakiplerinin kaybettiği haftada çok önemli bir avantajı yitirdiklerini söyledi.
PTT 1. Lig’in 29. haftasında Karşıyaka’ya konuk olan Giresunspor, rakibine 2-1’lik skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Maçtan önce hem bizim rakiplerimiz hem Karşıyaka’nın rakipleri puan kaybetmişti. Karşıyaka’nın mental ve fiziksel eksiklikleri hissedilse de cansiperane oynadılar” dedi.
Maçın kendileri için kötü başladığını aktaran Sözeri, “İkinci yarı oyunu rakip yarı alana yıktık. Golü de bulduk ama puan bulamadık. Çok önemli avantajı kaçırdığımız ortada. Kırılma maçlarını kazanamıyoruz. Hedefimiz hala devam ediyor. Toparlanıp Samsunspor maçını iyi bir sonuçla bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.