Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor Başkanı’ndan Bilet Açıklaması

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ Orduspor ile oynanacak maç öncesi Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen’in kendisini aradığını ve maç bilet fiyatını 452 TL olarak açıkladıklarını söyledi.Giresun’da yeni açılan bir iş...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 22:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 22:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ Orduspor ile oynanacak maç öncesi Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen’in kendisini aradığını ve maç bilet fiyatını 452 TL olarak açıkladıklarını söyledi.
Giresun’da yeni açılan bir iş yerine hayırlı olsun ziyareti yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ve yöneticiler burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Bozbağ, sabah Orduspor Başkanı Nedim Türkmen’in kendisini aradığını ve maç bilet fiyatının 452 TL olacağını söylediğini belirterek, ”Bunun sebebini ise Giresunspor’un güvenliğini çok sağlayamayacağını düşündüğü için çok değişik duyumlar aldığı için kendisi bana bu şekilde ifade etti” dedi.
Giresunspor Başkanı olarak bu konuda yapacağı fazla bir şey olmadığını belirten Bozbağ, "Çünkü bilet fiyatını Orduspor belirliyor. Giresunspor’un buna çok fazla müdahil olması mümkün değil. Gönül isterdi ki çok farklı şekilde iki kardeş ilin takımlarının farklı şekilde bir maç yapması. Orduspor, Giresun’a gelmiştir evet kötü tezahüratlar olmuş olabilir ama Orduspor’un futbolcularına, taraftarlarına en ufak bir olay olmadan Giresun’dan ayrılmışlardır. Biz gideceğiz Ordu’ya maçımızı oynayıp geleceğiz. Bundan sonraki spor yaşamında Orduspor’a başarılar dilerim" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.