Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun, İzmir’den 3 Puanla Dönüyor

Altınordu’yu son dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup eden Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, ligin ilk yarısında oynadıkları Altınordu maçından sonra 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatarak, “İkinci yarıda...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu’yu son dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup eden Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, ligin ilk yarısında oynadıkları Altınordu maçından sonra 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatarak, “İkinci yarıda da böyle olmasını umuyoruz” dedi.
PTT 1. Lig’in 27. haftasında Altınordu’ya konuk olan Giresunspor, rakibini 2-1’lik skorla yendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 2 hafta önce oynadıkları Kayseri Erciyes maçını talihsiz bir şekilde kaybettiklerini hatırlatarak, “İnsanlar bu maçtan sonra bizler hakkında sıkıntılı söylemlerde bulundular. Bu da bizi üzdü. Bu maçı kurtuluş maçı olarak görüyorduk. Konyaspor’la yaptığımız hazırlık maçında bu maçın provasını yapmıştık, orada yaralarımızı sardık. Basından da biraz anlayış istedim. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Oyuncuların tamamen bu maça yoğunlaşmalarını istiyordum” dedi.
Altınordu’ya karşı kimlik savaşı verdiklerini söyleyen Sözeri, “Bugünkü 3 puan çok önemli. Özellikle de böyle bir rakibe karşı. Altınordu’nun çok güzel bir takımı var. Geleceğin futbolcularını yetiştiriyorlar onlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Bugüne kadar son dakika golleriyle maç kaybettiklerini anımsatan Sözeri, “Bugün son dakikada attığımız golle 3 puan aldık. İlk yarıda Altınordu maçından sonra 5’te 5 yapmıştık. İkinci yarıda da böyle olmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.