Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gevrek: “Yeni Hocamızla Başarılı Olacağımızı Düşünüyorum”

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Yeni hocamızla başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımdaki son durum ve teknik heyet seçimiyle ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.“TERCİH...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Yeni hocamızla başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımdaki son durum ve teknik heyet seçimiyle ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.
“TERCİH ETMEMİZDEKİ EN BÜYÜK NEDEN GENÇ VE İDEALİST OLMASI”
Teknik Direktör olarak Bayram Bektaş’ı tercih etmelerindeki en büyük nedeninin genç ve idealist olması olduğunu söyleyen Gevrek, ”Tabi teknik adam arayışlarımız esnasında hata yapmamak için kapsamlı bir araştırma yaptık. Bayram hocamızı geçen yıldan tanıyoruz. Kendisi Elazığ ve Gaziantep’in başında güzel işler yaptı. Onu tercih etmemizdeki en büyük neden genç ve idealist olması. Karakter olarak da hocamızın Malatya’ya çok yakışacağına inanıyorum. Yeni hocamızla başarılı olacağımızı düşünüyorum. Hocamızın antrenörlük kariyeri de bizi bu kararı almaya itti. Sürekli bir yükseliş trendi içerisinde olduğu ortada. Biz kendisiyle konuştuğumuzda da takımın hedefi noktasında iddialı olduğunu gördüm ve bu da beni sevindirdi” diye konuştu.
“İLK ETAPTA İÇ TRANSFERİ HALLEDECEĞİZ”
Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Gevrek, geçen sezonki kadrodan 12-13 isimle yola devam edeceklerini söyleyerek, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. İlk etapta iç transferi halledeceğiz. Elimizdeki kadronun yüzde 90’ını elde tutma düşüncesindeyiz. 12 ya da 13 oyuncumuzla yeni sezonda da yolumuza devam edeceğiz. Bizim elimizde kaliteli bir takım var. Geçen sezon Osmanlıspor’dan kiralık aldığımız Umut Nayir’i de tutmak istiyoruz. Tabi Umut’un da bizi istemesi lazım. Bildiğim kadarıyla Umut, Malatya’yı çok seviyor. Bunun dışında daha öncede de söyledim, özellikle Sunday Mba ve Azubuike’nin de kadromuzda kalmaları lazım” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.