Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gevrek Ve Tanrıverdi Bakan İle Görüşmek İçin Malatya’da

Gevrek Ve Tanrıverdi Bakan İle Görüşmek İçin Malatya'da

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gevrek Ve Tanrıverdi Bakan İle Görüşmek İçin Malatya’da
Yeni Malatyaspor’da gelecek dönem başkanlık için adı geçen Hikmet Tanrıverdi ve mevcut başkan Adil Gevrek, çeşitli ziyaretler ve bir takım istişarelerde bulunmak için Malatya’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile görüşmek için Malatya’ya geldi.
Battalgazi İlçesi’ndeki Kervan Saray’da iş adamlarıyla yenen yemekte katılımın ve programın yoğun oluşundan dolayı ikili görüşmeyi gerçekleştiremeyen Tanrıverdi ve Gevrek, akşam saatlerinde Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde Yeşilyurt’ta verilen yemeğe geçti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Bakan Bülent Tüfenkci’nin bulunduğu bir ortamda konuyu masaya yatırmayı planlayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, devam edip etmemesiyle alakalı nabız yoklayacak. Devam etmesi halinde yapılacak transferlerde ve diğer konularda destek isteyeceği tahmin edilen Gevrek, daha sonra süreç hakkında geniş bir açıklama yapacak.
TANRIVERDİ BAŞKANLIĞA TALİP
Adil Gevrek gibi Bakan Bülent Tüfenkci’nin programını yakından takip eden iş adamı Hikmet Tanrıverdi davet üzerine Malatya’ya gelse de Yeni Malatyaspor ile ilgili süreci yakından izliyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in devam etmemesi durumunda başkanlık için yönetim oluşturacağını daha önce yakın çevresiyle paylaşan Tanrıverdi, Gevrek, Çakır, Çalık ve Tüfenkci görüşmesinden çıkacak sonucu bekliyor.
Yeni Malatyaspor’un gelecek sezona en güçlü yönetim ile girmesi için her iki iş adamını da dinlemek isteyen Tüfenkci, Çalık ve Çakır ise henüz kararını vermiş değil. Sarı kırmızılı takımda tüm gelişmelerin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.