Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gevrek: “Elimizdeki Kadronun Yüzde 90’ını Muhafaza Edeceğiz”

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Gündemdeki Merak Edilen Konularla İlgili Basın Mensuplarına Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gevrek: “Elimizdeki Kadronun Yüzde 90’ını Muhafaza Edeceğiz”
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Elimizdeki kadronun yüzde 90’ını muhafaza edeceğiz” dedi.
Kulüp Başkanı Adil Gevrek, gündemdeki merak edilen konularla ilgili basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.
Geçen sezonki kadrodan 12-13 isimle yola devam edeceklerini kaydeden Gevrek, Umut Nayir’in satın alınması konusunda da ısrarcı olacaklarını söyledi.
İstanbul’da güçlü bir yönetim oluşturmak için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve bu doğrultuda yeni listeyi hemen hemen şekillendirdiklerini belirten Gevrek, “Malatya’da Bakanımız Bülent Tüfenkci, Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile kulübün geleceğiyle ilgili bir toplantı yapacağız. İnşallah bu toplantıdan Yeni Malatyaspor’un menfaatine sonuçlar çıkacaktır. Biz borçsuz bir yapıyla kongreye gitmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
“İSİMLER ÜZERİNDEN TARTIŞMA BAŞLATIP, ‘KULÜP BİTTİ, YOK OLDU’ DEMEK DOĞRU DEĞİL”
Gevrek, mali ve seçimli kongreyi birleştirerek, tek bir kongre yapacaklarını da sözlerine ekleyerek, “Bizim için en büyük transfer yeni yönetim kurulu olacaktır. Tabi ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onlara teşekkür ediyorum. Bu sezon güçlü bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle şunu söyleyeyim, çok sevdiğimiz Cemal abimiz de bugüne kadar maddi manevi yanımızda oldu. Kendisi bizim her zaman abimizdir. Cemal abi sağ olsun böyle bir işe aracılık etti. Burada yönetime de haksızlık etmemek lazım diye düşünüyorum. Bu takımın en büyük sponsoru Büyükşehir Belediyesi ve yönetim kurulumuzdur. İsimler üzerinden tartışma başlatıp, ‘kulüp bitti, yok oldu’ demek doğru değil. Bugüne kadar dışarıdan bu kulübe katkı sunanlara her zaman müteşekkiriz” diye konuştu.
“UMUT İÇİN ISRARCI OLACAĞIZ, MBA’YA KATAR’DAN TEKLİF VAR AMA TUTMALIYIZ”
Transfer ve teknik heyet konularıyla ilgili de konuşan Gevrek, “Transfer en kolay iş. Elimizdeki kadronun yüzde 90’ını muhafaza edeceğiz. 12-13 oyuncumuzla yeni sezonda da yolumuza devam edeceğiz. Bizim elimizde kaliteli bir takım var. Geçen sezon Osmanlıspor’dan kiralık aldığımız Umut Nayir için de ısrarcı olacağız. Umut’u kadromuza dahil etmek istiyoruz. Bunun dışında özellikle Sunday, Mba için Katar’dan ciddi teklifler geldi ama biz şampiyonluk istiyorsak Mba’yı kadroda tutmalıyız. Teknik heyet konusunda da henüz kimseyle görüşmedik. Gündeme getirilen isimlerin hiç biriyle görüşmemiz olmadı. Herkes içini rahat tutsun, bu takıma yakışacak bir isimle anlaşacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.