Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gevrek, Bakan Tüfenkci Ve Belediye Başkanı Çakır İle Görüşecek

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yarın Malatya’da Bakan Bülent Tüfenkci Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakir İle Kulübün Geleceğiyle İlgili Bir Görüşme Yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gevrek, Bakan Tüfenkci Ve Belediye Başkanı Çakır İle Görüşecek
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek yarın Malatya’da Bakan Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile kulübün geleceği ile ilgili bir görüşme yapacak.
Yeni sezon öncesinde birçok konuda henüz aşama kat edemeyen Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Gevrek, Malatya’ya gelerek bir takım görüşmelerde bulunacak.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Malatya’ya yapacağı ziyarette konuyu masaya yatıracağı öğrenilen Gevrek’in üçlü bir görüşme gerçekleştirmek için randevu aldığı belirtildi. Bakan Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Adil Gevrek’in yer alacağı görüşmede ilk olarak mevcut yönetimin durumu ele alınarak devam edilip edilmemesine karar verilecek. Adil Gevrek’le devam kararı çıkması halinde bu kez de şampiyonluk yolunda atılması gereken adımlar konuşulacak. İstanbul’da taahhüt edilen destek sözleri ve yeni dönemde yapılacak sponsorluk görüşmeleriyle, altyapı için gerekli olan tesis projesinin durumu masaya yatırılacak. Yarın yapılması planlanan bu görüşmeden çıkacak sonuca göre hareket edecek Adil Gevrek, hoca arayışları ve transfer konusuna daha sonra ağırlık verecek.
Mali Kongre ile birlikte seçim kongresini haziran sonu gibi yapmayı planlayan Gevrek’in mevcut yönetimin en az yarısını değiştirmesi bekleniyor. İstanbul ve Malatya kanadından ekonomik olarak daha güçlü isimlerle yönetimini takviye edecek Gevrek’in yarın kamuoyuna detaylı açıklamalarda bulunması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.