Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerin hedefi galibiyet

Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden Eskişehir Basket Genç Takımı, ligin 3. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor’u ağırlayacak.Ligin ilk haftasında deplasmanda rakibi Gaziantep Basketbol’u 51-84 ve ikinci hafta maçında da yine deplasmanda...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerin hedefi galibiyet

Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden Eskişehir Basket Genç Takımı, ligin 3. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor’u ağırlayacak.

Ligin ilk haftasında deplasmanda rakibi Gaziantep Basketbol’u 51-84 ve ikinci hafta maçında da yine deplasmanda Beşiktaş’ı 71-78’lik skorla yenen Eskişehir Basket Genç Takımı, lige bomba gibi başlamıştı. 4 puanla ligde 3. basamakta kendine yer edinen Potanın Genç Şimşekleri yarın saat 13.30’da Yeşilgiresun Belediyespor’u konuk edecek.

Galibiyetleri yok

Basketbol Gençler Ligi’nin 3. haftasında Eskişehir Basket Genç Takımı’nın konuğu olacak Yeşilgiresun Belediyespor, henüz galibiyetle tanışamadı. İlk hafta maçında TED Ankara Kolejliler’e konuk olan Giresun ekibi rakibine 129-52’lik skorla yenildi. İkinci haftada ise Tofaş’ı konuk eden ekip rakibine 34 sayı farkla 56-90 mağlup oldu. Ligin son sırasında bulunan Yeşilgiresun Belediyespor, yarın ilk galibiyetini almak için ter dökecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.