Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerbirliği, kupada 2'de 2 yaptı

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Torku Konyaspor'u 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ligde olduğu kadar kupada da iddialı olduklarını gösterdiklerini söyledi.Gençlerbirliği'nin, Ziraat Türkiye Kupası...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2014 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2014 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Torku Konyaspor'u 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ligde olduğu kadar kupada da iddialı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Gençlerbirliği'nin, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci maçında Torku Konyaspor'u sahasında 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy ve Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman değerlendirmede bulundular.

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, ligde olduğu kadar kupada da iddialı olduklarını alınan galibiyetle kanıtladıklarını vurgulayarak, ''Kupada Cizre deplasmanından 3 puanla ayrıldık. Şimdi ise gruptaki en ciddi rakibimize karşı maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyerek güzel skorla 3 puanı aldık. Bu maçta Gençlerbirliği'nin ruhuna uygun hareket ederek, genç futbolcularımızı görme fırsatı bulduk. Hem maçı hem de 3 puan kazanmaktan daha iyisi olamaz. Bundan teknik heyet olarak çok memnunuz, umarız kupadaki bu galibiyet ligde yine Torku Konyaspor'a karşı oynayacağımız maç öncesi moral depolaması olur. Atmosferimizi, performansımızı lig maçına da yansıtacağız ve cumartesi günü lig maçından 3 puanla ayrılacağız." dedi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise son oynadıkları karşılaşmalarda kalelerine gelen rakiplerin ilk ataklarında golü bulduklarını ve bunu çıkarmakta zorlandıklarını söyledi. Erken yedikleri gol sonrası tekrar gol bulmak için çok uğraştıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, ''İşin en göz alıcı tarafı bu, umarım bu dönem kısa geçer. 4 gün içinde Gençlerbirliği'yle iki defa karşı karşıya geleceğiz. 4 gün öncesinde ilk karşılaşmamız kupadaydı. Buradaki temel amacımız gruptan bir üst tura geçmeyi hedeflerken diğer taraftan da ligde oynatamadığımız oyuncularımızı ve onların ne verebileceğini görmek oldu. Alternatif oyuncu sayısını biraz daha çoğaltmak istedik. Bu anlamda güzel şeyler oldu ama maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı. Karşılaşmada girilen pozisyonları Gençlerbirliği değerlendirdi ama biz başaramadık. Maçın en basit anlatımı bence bu şekilde." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.