Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerbirliği- Kardemir Karabükspor maçının ardından

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçından galip çıkmazken teknik adam ve oyuncular maçın vasat geçtiğini söylediler.Karşılıklı atılan gollerle 2-2...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçından galip çıkmazken teknik adam ve oyuncular maçın vasat geçtiğini söylediler.

Karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona eren maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Gençlerbirliği yardımcı antrenörü Naci Şensoy, tipik bir lig maçı oynandığına işaret ederek, "Kasımpaşa maçında olduğu gibi yine 4 gollü bir maç oldu. Bu maçta 3 puan planlamıştık. Çünkü, form grafiğimiz yükseliyordu. Özellikle son iki maçta, namağlup Başakşehir'i yendikten sonra Kasımpaşa'da galibiyeti kaçırdık. O form grafiğimizi devam ettirmek istedik." dedi.

Karşılarında mağlup olmak istemeyen bir Karabük olduğunu belirten ve rakiplerinin direnç gösterdiğine vurgu yapan Şensoy, "Bunu ilk yarıda maalesef onlar başaramadılar, müthiş bir futbol oynadık. Çünkü seçmiş olduğumuz Tomiç ve İrfan'la daha kreatif bir oyun sergiledik. Özellikle ilk yardı bizim lehimize 4-1 bitmeliydi. Mervan, Stancu ve Guido'nun girdiği pozisyonları gole çevirebilseydik, skor farklı olabilirdi. Stancu'nun attığı iki güzel gol galip gelmek için yetmedi, çünkü rakip çok ucuz bir penaltıyla gol buldu. Penaltı penaltı olmalı. Biz ligde daha penaltı kullanmadık. Gönül isterdi ki penaltı penaltı olsun ama bence çok ucuz bir penaltıydı." diyerek tepki gösterdi.

İlk yarıyı 2-1 önde kapattıklarını, ancak ikinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayan Naci Şensoy, "İkinci yarıda oyunun inisiyatifini rakibe bıraktık ve rakibin çok güzel golü geldi. Golden sonra fırsatımız vardı, gereken hamleleri yaptık, Tomic ve Artun'la. Galip gelebilirdik ancak bu ligde son 3 maçtır, 5 puan topluyoruz. Yani bu ligde tabiri caizse sürekli küpünüzü dolduracaksınız. 1 puan, 3 puan toplayarak, sonuçta ligi istediğiniz yerde bırakırsınız." diye konuştu.

Şensoy bir soru üzerine de, "Maçın ikinci yarısının ilk 15 dakikasında rakibe çok fazla inisiyatifi verdiğimiz için orta sahayı düzeltmeye gittik, Mervan'ı oyundan aldık ancak Kasımpaşa maçındaki gibi olmadı. Petrovic'in burnu kırıldı. O yüzden Petrovic'in Kasımpaşa maçında olan katkısı bu maçta olmadı, çünkü burnu kırıldı." dedi.

KAFKAS: OYUNA KÖTÜ BAŞLADIK, İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK

"2 devreli bir oyun oldu. Oyuna kötü başladık, istediklerimizi yapamadık." diyen Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas ise yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği 2 kontraataktan gol buldu. İkinci devre tam tersi pozisyon vermeyen, baskılı oynayan bir Karabükspor vardı. Sıkıntılarımızın en başında oyuncularımızın sakat olması, dönüşleri özellikle hücum hattında bize sıkıntı veriyor. Rotasyon yapma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Geçen seneki en büyük özelliğimiz az gol yiyorduk, gol atıyorduk. Bu sene çok ciddi hatalar yapıyoruz. Bunun üzerine daha çok çalışıp az hatalar yapmaya gayret edeceğiz." diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'İlk yarıda İrfan Buz ile aranızda bir gerginlik yaşandı. Nedeni neydi?' şeklindeki sorusuna, Kafkas, "Bizim oyuncumuza bir şeyler söyledi. Ben de ona bir tepki gösterdim. Ben rakip oyunculara ne kadar saygı duyuyorsam aynı saygıyı da kendi oyuncularımız için bekliyoruz. Böyle bir şey kabul edilemez." diye cevap verdi.

Karabükspor teknik direktörü Kafkas, takım otobüsüne giderken kendisini bekleyen engelli bir taraftarına sevgi gösterisinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.