Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Trabzon’da Başladı

Trabzon’da 9-13 Ağustos 2015 tarihlerinde düzenlenmekte olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası bugün icra edilen törenle başladı.Yomra Jimnastik Salonu’nda start verilen şampiyonanın açılış programında Trabzon Büyükşehir Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Trabzon’da Başladı
Trabzon’da 9-13 Ağustos 2015 tarihlerinde düzenlenmekte olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası bugün icra edilen törenle başladı.
Yomra Jimnastik Salonu’nda start verilen şampiyonanın açılış programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin’in hazır bulundu.
Burada katılımcılara seslenen Federasyon Başkanı Şahin, bu tür ulusal şampiyonaların hemen hemen hepsinin artık Trabzon’da düzenlendiğini ifade ederken, “Bunun sebebi Trabzon’un tesis olarak zengin bir şehir olması. Bunda emeği geçenlere, şampiyona için bizlere destek verenlere, Sayın Valime, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Dünya Şampiyonası öncesinde gençler Türkiye şampiyonasının Trabzon’da düzenlenmesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise Yomra Jimnastik Salonu’nun Trabzon’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, 10 kız 10 erkek olmak üzere toplam 20 siklette düzenlenen şampiyonanın ilk gününde gerçekleştirilen 55 kilo müsabakalarında dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.