Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Rize’de Başlıyor

Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 18-20 Mart tarihlerinde Rize’de yapılacak.Önümüzdeki yıllarda A Milli Takım’da şampiyonluklar yaşamayı hedefleyen genç güreşçiler, Rize’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mindere...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 18-20 Mart tarihlerinde Rize’de yapılacak.
Önümüzdeki yıllarda A Milli Takım’da şampiyonluklar yaşamayı hedefleyen genç güreşçiler, Rize’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkarak boy gösterecek. Güreş Federasyonu ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 18-20 Mart 2016 tarihleri arasında Rize Yeni Şehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek şampiyonaya 45 ilden 300 yakın sporcunun katılması bekleniyor.
Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “Genç sporcular bu sene de milli takıma girebilmek için Türkiye Şampiyonası’nda performans sergileyecek. 2020 Tokyo Olimpiyatları yolunda genç sporculara büyük önem veriyoruz. Bizlerin ata sporu olan güreşe ilgileri ve elde ettikleri başarılarla her zaman gurur duyuyoruz. Şimdiden katılım sağlayacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.