Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gencer: "Transferin En Hızlı Takımından Birisiyiz"

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, transferin en hızlı takımlarından olduklarını ifade ederek, “İlk etapta stoper konusunda hızlı bir çalışmaya başladık. Birkaç gün içinde de ciddi mesafe alırız” dedi.Yeni sezon hazırlıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 20:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 20:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, transferin en hızlı takımlarından olduklarını ifade ederek, “İlk etapta stoper konusunda hızlı bir çalışmaya başladık. Birkaç gün içinde de ciddi mesafe alırız” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Antalyaspor, bugün konakladığı otelde barbekü partisi ile dinledi. Futbolcuların hayli neşeli olduklarının gözlendiği partide, teknik heyet ve futbolcuların sıkı sohbeti de dikkatlerden kaçmadı. Ardından Başkan Gencer, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerin soruları üzerine Antalyaspor’un ilk maçlarının deplasmanda oynanması ile ilgili başvurusunun reddedilmesiyle ilgili konuşan Başkan Gencer, Mersin İdman Yurdu’nun Ağustos’da bölgenin futbol oynamaya müsait olmadığı ile ilgili bir duyum aldığını Antalya’nın da bu konuda ilk iki maçının ileri bir tarihe ertelenmesini isteyeceklerini aktardı.
Antalyaspor ile Beşiktaş’ın maçlarını ilk üç hafta deplasmanda oynama talebinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ret edildiği hatırlatılan Gencer, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Biz tabii stadımızı sezona hazır hale getirmek için Spor Bakanlığı ile de görüşerek elimizden gelen komple bir çalışma ile sezona yetiştirmenin çaresine bakıyoruz. Her halükarda sezona kendi stadımızda başlamak istiyoruz. Ama olası olumsuzlukları düşünerek 2 maçı ertelemek istemiştik. Erteleme isteyen kulüpler birden fazla olunca yani bizimle birlikte Göztepe, Bursa, Beşiktaş kulüplerinin de böyle talepleri olması ile federasyon bir çıkmaza girdi. Beşiktaş’ın talebi çok farklı olmasına rağmen ister istemez dengeleri bozdu. Bunu kimseyi suçlamak için de söylemiyorum. Bizim ki en mantıklı konuydu. Bizim stadyumumuz Nisan ayında teslim edilecekti. Ama gel gelelim TOKİ ile müteahhit firma arasındaki bir takım anlaşmazlıklar ihale sürecinin tam zamanında yapılmaması ve Passolig uygulamasının kimin tarafından yapılacağının netleşmemesi, sonrasında konunun Türkiye Futbol Federasyonu ile Bakanlık arasında gelip gitmesi ve nihayetinde de şimdi Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olmasına karar verilmesi döndü dolandı Antalyaspor kulübüne dayandı konu."
“TRANSFERDE NASIL BİR YOL ALACAĞIMIZA KARAR VERDİK”
Transfer konusuna da değinen Başkan Gencer, transferin en hızlı takımlarından olduklarını ifade ederek, “Transferin en hızlı takımından birisiyiz. Türkiye süper liginde bu açıdan iki üç takımdan birisiyiz. Gerekli transferlerimizi yapmıştık. Bugün burada olma sebebimiz hem Afyon kampını ziyaret etmek hem de hocamızla kamp dönemini değerlendirip, transferde hangi noktalarda ne transfer yapmamız gerektiği ile ilgili görüşme yapmaktı. Dün gece yaptığımız görüşme neticesinde transferde nasıl bir yol alacağımıza karar verdik. Bizim baştan da söylediğimiz gibi acil arz eden en önemli noktamız stoper mevki. Stoper mevkinde en az bir iki tane transfer yapıp, beklemeye geçeceğiz. Ondan sonra da ekstrem bir olay olursa Antalyaspor’un menfaatine ve bütçesine uygun olduğu takdirde katkı sağlayacak bir transfer yaparız. Ama ilk etapta stoper konusunda hızlı bir çalışmaya başladık. Birkaç gün içinde de ciddi mesafe alırız” diye konuştu.
Teknik direktör Yusuf Şimşek ise, Antalya’ya döner dönmez geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Antalyasporlu futbolcu Halil Fidan’ın ailesini ziyaret edeceğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.