Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gencer: "Konyaspor’u En İyi Şekilde Ağırlayacağız"

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Osmanlıspor’a 3-0 mağlup olan Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, 1 Mayıs Pazar günü sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçında gelen yöneticileri en iyi şekilde ağırlayacaklarını...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Osmanlıspor’a 3-0 mağlup olan Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, 1 Mayıs Pazar günü sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçında gelen yöneticileri en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.
Ligin ilk yarısındaki maçta Konya İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından "emniyet gerekçesi" ile Antalyaspor taraftarlarının müsabakaya alınmaması kararının ardından iki kulüp tarafından ardı ardına yazılı açıklamalar yapıldı. Yazılı açıklamaların ardından Antalyaspor ve Torku Konyaspor yönetimi arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçında gelen taraftar, yönetici gelen her kim olursa en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade etti.
“KONYASPOR’U DA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”
Dünya kenti olduklarını ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Konyaspor’u Antalya’da en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Başkan Gencer, “Antalya olarak dünya kentiyiz. Milli takımı ağırlayan bir şehiriz. Milli takıma ev sahipliği yapan bir şehiriz. Her takıma ev sahipliğimizi yaptığımız gibi Konya’ya da aynı şekilde davranacağız. Daha önce alınmış bazı kararlar bizi ilgilendirmiyor. Kim olursa olsun hatta ezeli rekabet olsa dahi aklımızın ucundan geçmez. Biz Konyaspor’u da en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.